MORE INFO, PLEASE KLIK BANNER!

UNTUK MENYEWA >KLIK SINI<

November 15, 2016

PJJ study or Working?

Assalammualaikum..
Hi.
Semalam #supermoon, siapa tengok supermoon semalam? Area rumah tehaa.. awan tebal macam nak hujan tapi tak hujan pun. So memang taknampak apa lah kan? Takde rezeki...

Harini kerja seperti biasa tetiba rajin pulak nak update blog pagi-pagi ini before pergi kerja. Alamaklum lah.. kerja masuk pukul 9pagi, gerak naik motor. So takde menghadap jem teruk sangat 😌

Sebenarnya tehaa nak sambung belajar (Degree) tapi nak buat sambil berkerja (PJJ), susah tak? Aihh 😪 Taktahu lah.. ada yang kata susah tehaa nak kerja semua. Assignment lagi, Test lagi, Quiz.. kerja lagi! Bila fikir balik.. betul juga. Plus tehaa ni bukan lah dalam golongan bijak pandai.. kalau study, study gila-gila baru boleh exam 😂

So apa pendapat korang?
sambung belajar (PJJ) or kerja sahaja sampai kahwen ☺️
Sebab kahwen taktahu bila kan.. hahahaha😂

xoxo,
-tehaalarh-

November 13, 2016

Permulaan Baru.




Assalammualaikum..

Hai.

Harini menaip entri sambil tengok GV3, korang sokong siapa? Tehaa? Pastilah sokong semua.. hahaha 😅 semua penyanyi terbaik kot 😝



Oklah.. harini update sebab nak bagitahu semua, kalau korang macam terlebih rajin then usha-usha entri lama tehaa.. tetiba macam pelik, kenapa gambar takde kan?

So maaflah ye 😌



Tehaa memang baru sahaja bersihkan semua gambar-gambar lama.

Ala.. biasalah semua orang nak buat perubahan. So perubahan pertama tehaa adalah bersihkan dahulu gambar yang nampak aurat-aurat semua 👌🏼



Harap semua faham ye? ☺️



Andai kalau korang jumpa gambar-gambar yang tak menutup aurat, let me know okay 👌🏼



Terima kasih



xoxo,

tehaalarh