February 4, 2011

Alkisah di Pantai Padang Kemunting,Melaka-part(1)

Assalammualaikum readers!sihat x,hari ini?
hope sihat-sihat belaka,MACAM saya!hehehehe :D 
sorii larh hari ini(semalam) punya update trpksa postpone hr ini ~
atas sebab line yang senget disini dan kesibukan hari ini..

sorii kali ini,tehaa nak cerita pengalaman bkerja+blajar dgn my aunt.,
aku dah cite pasal kedai ini!kpd reader yang belum baca,baca larh !
so satu hari ini,memang!aku xnaik atas pun(rumah)aku duk kat pantai jerx,. 
tolong jaga kedai my aunt!
ooohh yeah~! JANGAN INGAT tehaa nk collect money.,no okeyh!
tehaa nak cari pengalaman untuk bidang prniagaan okeyh~!

u oll's tau kan tehaa ini crazy giler dgn kamera.,
so,hasilnya ~ ~ :
'
'
'
'
'
'
'

HEHE :) gambar mnahan panas terik.,
'
'
'
'
'
'

jadi MODEL lak,,hehehe :D


'
'
'
'
'
'
'
'
'
ajk pnarik banana boat :)
-mperbaiki bot-


ACTUALLY,ada byk lagi cerita mnarik...
so nantikan KEMUNCALAN part(2) !!
bye.,bye.,bye readers ~
tenkiu for reading :)



1 comment:

nazrul ashraff said...

haha..best ny tgal kat tepi pantai!!