January 5, 2013

Cara Nak Pujuk Wanita | TIPS


Hai semua,
Hari tehaa nak kongsi cara pujuk wanita.. rasanya lelaki selalunya ada masalah bab pujuk memujuk ini. Serius, tehaa ada seorang rakan karib (lelaki).. dia sayang dengan "girlfriend" dia TAPI yang buat dia risau sangat bila "girlfriend" dia merajuk, bak kata dia "Kusut kepala aku,weeii" hahaha :D

Sebelum itu, 
tehaa just nak kongsi sebab-sebab wanita merajuk :

1- Cemburu 
    Confirm lah! semua perempuan akan cemburu walaupun dia tahu lelaki yang dicintai itu    hanya mencintai dia <-- Ayat taknak kalah :D

2- Tak dapat sesuatu
    Perangai ini memang tehaa tak suka! *Mengada-ada* <-- walaupun tehaa ini perempuan

dan banyak lagi larh.. hehehe :D

So caranya : 


1)  Jadilah lelaki yang di cintainya

2)  Tidak beputus asa

3)  Tunjukkan padanya anda telah berubah

4)  Ingatkan si dia tentang sesuatu yang akan dirinduinya

5)  Aturkan temu janji yang romantik

6)  Serlahkan penampilan anda

7)  Berkomunikasi dengannya secara baik

8)  Belikan hadiah yang istimewa untuknya

9)  Luahkan ungkapan atau lafazkan yang anda menyintainya

10) Ikhlas

11) Senyum


So good luck pada semua, terutamanya kawan tehaa.. hehe :D

                                 Bro, aku dah tolong kau! so good luck~

7 comments:

hnahdy said...

lelaki wajib baca :)

cweet pinky said...

hehehe , kalaw praktik kat lelaki own boleh nih , ye tak ?

TehaaNFM said...

CP : good luck.. hehehe ~

Anonymous said...

Shemale Ass Porn
Amateur Shemale Porn
Sex Pornstar Porn
Hardcore Lesbian Porn
Squirt Anal Porn
Visit my site ; Hentai Compilation Porn

Anonymous said...

Hi there, I found your blog by the use of Google even as lοoking for a rеlated tоpіc, уour site came up, it seems
to be good. I have booκmaгkеd it in my google
bοokmarks.
Hi there, simply beсame alert to your weblog
via Google, аnԁ locаteԁ that
it's truly informative. I'm going to be cаreful fοr brussels.
I'll appreciate should you continue this in future. Numerous other people will likely be benefited out of your writing. Cheers!

my web blog: Trilastin Coupon Code
Review my blog - trilastin coupons

ct kektus said...

mesti ada cara punya nak pujuk pompuan ni. bukan susah pon. hiks. :D

beta kupu said...

no 8 tu plg dialu2kan ye! heheh
Salam, sya dtg dr segmen Mak Dara