April 22, 2013

Yeah! Update via web :)


Hai semua,
pasti ramai yang pelik bila tehaa, gembira sangat bila dapat update via web atau lebih senang update menggunakan lappy! Sebenarnya tehaa update selalu menggunakan , handphone sahaja. Canggihkan sekarang, handphone pun boleh update blog, TAPI tak puas :/

Bila update via web (guna lappy) lagi puas ! sebab, bila skrin besar, bila typo takyah scroll ke bawah. Menyusahkan .

Tapi disebabkan blog tercinta ini, tehaa update juga blog via handphone. Kalau tidak memang sunyi sahaja blog tehaa ini kan?

Sebab kalau orang nak datang, mesti nak baca cerita baru. cerita sama saja ! sah2 lah bosan tahap ^&^&*  kan? hahaha

Kalau bagi tehaa pun, tehaa tak suka lepak kat blog jarang update ! memanglah tehaa susah nak update, tapi still update . Ada yang tehaa tengok, tak update makan 1 tahun juga.. tapi still bertahan blog diorang..

Tehaa yang update , 2 minggu sekali ini.. takle tahan weeii, gian rasa.. still gak nak tengok blog sendiri, still cari idea dan masa sendiri !

Apa pun, kalau diberi pilihan update via web  or update via handphone! tehaa lebih pilih update via web!! TERBAIKKKK ~ 
 

3 comments:

miss nino . said...

kita x suka update via handphone . susah :)

Shakira Pathi said...

Moh moh le kita update guna web :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/