June 19, 2013

Officially turn 21 - HAPPY BIRTHDAY ツ

Assalammualaikum, hai

Hari ini, 19 JUNE 2013 .... secara sahnya saya sudah berumur 21 tahun, ALHAMDULLILAH !

So nak cerita lah sedikit, eh! Sebelum tu nak bagitahu hari jadi bukanlah hari ini tetapi semalam... semalam? Wow banyak cerita ni.. hahaha

Di Shah Alam :
Housemate buat suprise kat tehaa, huhuhu... housemate buat ala-ala sweeettt gitu kan? (*¯︶¯*) actually tak jangka pun, akan sambut sebegitu kan?

----------

Aihhh.. malu je masa tu, sebab last sambut birthday.. kena tiup lilin ini, seingatnya masa 6/7 tahun. Lepas dah tak sambut , just wish je!

Di Rumah :
hah! Ni pun terkejut! Selalu sambut birthday adik beradik *kecuali dua orang yg kecil lagi* takde kek bagai.. paling ada pun Pizza Hut Delivery or makan luar. Tetiba adik balik, tehaa buka pintu.. diorang cakap 'HAPPY BIRTHDAY!' *malu*

-------

Hah gambar yang bawah ini, yang kek yang keliling lilin and ada sweety note from my housemate . Gambar yang crowded with Pizza Hut and Kek from my family!

and Thanks everyone yang wish birthday tehaa semalam -18 JUNE 2013-

3 comments:

Shakira Pathi said...

Happy birthday.
Semoga panjang unur dan dimurahan rezeki selalu :)

Sue Nursya said...

Happy befday Teha :) May Allah bless u.

Miszyuyu said...

sy dtg dari contest , jom join!... http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html