September 18, 2013

LAPTOP di REPAIR atau apa?!


Assalammualaikum,

sorry to say guys, memang setelah sekian lama tak ber-update memang sangat bersawang blog tehaa ini. Ok! now story, pasal laptop.. aihhh mengeluh nak mengeluh saja rasa . kenapa?

Ini dia ceritanya, 
Tehaa dah hantar hampir nak masuk 3 bulan laptop, tapi still tak siap-siap. Adakah teruk sangat laptop tehaa itu? Atau apa? ermmm.. yang tehaa tahu, dia cakap "Motherboard rosak" eh! macam tu lah yang dia cakap.. subahannallah lamanya siap. 

Tapi tehaa memang tak puas hati, dahlah bab laptop rosak tehaa tak tahu sangat apa benda.. aihhh tension nya!

Macam mana tehaa meng-update entri ini? disebabkan assignment, disebabkan perkara yang tak dapat nak dielakkan.. makcik tehaa bagi pinjam dia punya laptop. dan bak kata pepatah sambil menyelam minum air kan? itulah yang tehaa sedang lakukan.

So, apa pendapat korang semua pasal laptop tehaa ini? atau mmg kalau benda itu (motherboard) rosak, memang susah nak betulkan? I NEED EXXPLAINATION :(

Btw, ini logo tehaa buat for event Finance Manangment , ok tak?




CHECK THIS OUT, GUYS! 
  1. KENAPA PERLU BANGGA JADI PEMILIK KERETA PROTON? 
  2. PERKARA YANG DILEPAS PANDANG OLEH RAMAI WANITA DI MALAYSIA #DoveMahkotaMu


7 comments:

Nur Atira said...

ehh , teha study kat unisel eak . kawan tira pon ade gak stdy situ kos HR . hehe . pasal laptop tu , tira pon same je mana tahu . tak reti lahh

Jia Rizaira said...

kalu bab motherboard laptop rosak neh...selalunye diorang kene order motherboard kat vendor asal...mmg akan makan mase lame sket...dah pasang pastu kene test lg...

Jia Rizaira said...

jemput datang sini...
http://mindakabur.blogspot.com/

miss fifi said...

menarik logo tu :) anyway, berminat nak jadi sponsor segmen? Klik sini http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/pencarian-sponsor-for-my-upcoming-segmen.html :)

TehaaNFM said...

@Nur Atirareally? but tehaa unisel Shah Alam :)

TehaaNFM said...

@Jia Rizairaouhhh.. now i know , btw thanks for information :)

TehaaNFM said...

@miss fifi tq, i will respons there :)