January 6, 2014

perubahan itu perlu .




Perbezaan template 2013 dan 2014 . 
Alhamdullilah, selesai sudah membuat perubahan template design blog tercinta. Template design 2014 , more simple. takde dah bunga-bunga dekat border. Tapi tehaa letak bunga sebagai background, so look vintage sikit.

Still choice Blue Colour for overall blog, same with 2013.

Template design ini, officially buat sendiri oleh tehaa. ehemm.. dah lama sangat tak tengok coding template HTML blog, sakit mata dibuatnya. Yelah, kan design dia dah tukar lain. Tapi template yang sekarang ini, lebih mudah nak cari :)

Photoshop? 
Fuh! itu lagi penat,. idea mesti ber-billionnss . Tapi macam tehaa, tehaa prefer buat dulu lakaran. it more simple, siap lakaran. baru boleh buat satu persatu... Tapi kalau template se-simple blog ini. takyah lah buat lakaran. Buka photoshop, terus buat. hahaha

So , apa perubahan yang anda buat untuk 2014?

See you in next post. xoxo

2 comments:

cik kiera said...

Ya, comel gittew :D
Hope tak lambat nak ucapkan Happy new year :)

TehaaNFM said...

@cik kierahappy new year juga :)