January 16, 2016

2016

Hi, Assalamualaikum..

Long time no see , kan? Biasalah busy melampau tahap taktahu nak cakap macam mana lagi #alasanje *buatmuka*

Oklah, dah 2016.. mesti ramai bagitahu azam tahun baru apa? So azam tahun baru tehaa, ermm RAJIN UPDATE BLOG.. hahaha ツ
Kotla dengan kerajinan update blog hari-hari guna handphone ini, tetiba ada duit terbang jatuh boleh repair laptop.. yang sekian lama menyepi, kan?

Sebab banyak nak kongsi pengalaman dengan readers ini.. hah! Salah satunya #TravelTips , kalau tengok gambar pun pasti tahu kemana tehaa akan travel kan? Travel kali ini versi Redah Kasi Sesat.. hahahaha. So means NO AGENT, NO TOUR GUIDE, NO SPONSORSHIP..

Tidaklah travel berseorangan tapi berdua TEHAA DAN KAWAN TEHAA (Ms.P).. so nanti tehaa update letak Ms.P korang jangan tanya lak siapa dia. Dia kawan sekelas, serumah dan sebilik masa tehaa belajar di UNISEL.

Actually lambat lagi (bulan 5), tapi tehaa akan berusaha update persiapan dari bulan 1 sampai lah hari kejadian? Ok kan? Memang ramai blogger dah pergi sendiri then mereka cerita trip dan bajet mereka tapi tehaa nak update sikit, kotla boleh beri semagat KE KOREA tanpa Agent kan? ツ

Oklah nanti bersambung ye..

xoxo,
tehaalarh
(MALAYSIA)

1 comment:

aien hermionie said...

wah nak g korea.. best nyer..