November 15, 2016

PJJ study or Working?

Assalammualaikum..
Hi.
Semalam #supermoon, siapa tengok supermoon semalam? Area rumah tehaa.. awan tebal macam nak hujan tapi tak hujan pun. So memang taknampak apa lah kan? Takde rezeki...

Harini kerja seperti biasa tetiba rajin pulak nak update blog pagi-pagi ini before pergi kerja. Alamaklum lah.. kerja masuk pukul 9pagi, gerak naik motor. So takde menghadap jem teruk sangat 😌

Sebenarnya tehaa nak sambung belajar (Degree) tapi nak buat sambil berkerja (PJJ), susah tak? Aihh 😪 Taktahu lah.. ada yang kata susah tehaa nak kerja semua. Assignment lagi, Test lagi, Quiz.. kerja lagi! Bila fikir balik.. betul juga. Plus tehaa ni bukan lah dalam golongan bijak pandai.. kalau study, study gila-gila baru boleh exam 😂

So apa pendapat korang?
sambung belajar (PJJ) or kerja sahaja sampai kahwen ☺️
Sebab kahwen taktahu bila kan.. hahahaha😂

xoxo,
-tehaalarh-

1 comment:

Si Pipi Kelabu said...

carik yang boleh flexible dengan jadual ko...yang penting once dah buat pjj xleh stop halfway #pengalaman