April 19, 2012

Ada apa dengan NotaHati



NotaHati? macam jiwang je tajuk! Ok, Kalau cerita pasal NotaHati anda? apa yang anda akan terlintas, maksudnya tajuk apa yang akan ada secara automatik berada di fikiran anda?! Mesti ramai yang cakap soal perasaan diri sendiri kan (: 

Buatkan Mereka Merasakan Mereka Betul - Artikel dari Cara Menangani Ego Lelaki



Ye, itu sememangnya NotaHati anda sendiri. 
Tapi bagaimana pula NotaHati versi blog pula? "Ada ke NotaHati dalam internet" Kata sape takde? KATA KAU larh!
NotaHati versi blog ini bermaksud catatan di hati yang membawa maksud coretan hati mengenai perasaan manusia diantara satu sama lain. NotaHati mengetengahkan konsep dunia lelaki dan wanita dari segi penjagaan, penampilan, agama, motivasi, kerjaya, cinta, masakan dan banyak lagi. NotaHati tidak akan putus-putus menyalurkan maklumat setiap hari untuk pembaca supaya dijadikan rujukan, diamalkan bersama dan juga berkongsikan pada yang lain.

So, 
memang sangat-sangat TERBAIKKKK (kata Tok Aba) untuk anda semua.Nak tahu kenapa?! sebab Tehaa rasa NotaHati versi blog boleh dikatakan sebagai NotaHati kita untuk semua.NotaHati ini ada sediakan segmen ;
  • Penjagaan&Kesihatan - Anda boleh dapat banyak tips yang menarik, cth cara untuk Produk muka ikut kesesuaian kulit.
  • Penampilan - Anda boleh dapat tips macam mana nak make up! Takde larh jadi mangsa make up pula --'
  • Lelaki,Wanita&Cinta - Anda boleh tahu rahsia-rahsia yang ada pada diri anda dan pasangan anda.
  • Motivasi - Anda boleh bermotivasi dalam urusan dunia, spt gunakan wang sebaik mungkin.
  • Agama - Anda boleh tahu Halal atau haram sesuatu perbuatan yang kita lakukan dalam hidup kita seharian.Jangan rasa syok sendiri jer ~
  • Aktiviti - Anda boleh cari aktiviti baru untuk anda rasai keseronokannya.Pasti lebih seronok!!
  • Masakan - Ok! bukan calang-calang resepi tau, buka dan tengok resepi apa yang NotaHati kongsikan.Pasti anda terkejut dan tersenyum :)
  • Blogshop, Video&Review - Anda boleh jumpa pelbagai artikel berkaitan.




Jom singgah ke NotaHati kita   www.notahati.com




3 comments:

acul said...

thanks join contest review & promo NotaHati :)

- admin notahati -

TehaaNFM said...

@acul Your welcome :D

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com