October 14, 2012

Moving out !

Assalammualaikum, dan salam sejahtera semua.

Hello?
Apa khabar,. amboi seminggu sekali je tehaa update kan? *pmalas btoi* hehehe:)

Actually bukan sebab "lazy" larh kan? nak cakap sebab "Busy" pun tak juga! Cuma takde mood nak menaip, eh2,.. nak taip kena ada mood tau! then tehaa ni bukan jenis suka Kopi&Pasta ni,.. hehehe

Faham-faham sendirilah kan?

Gosip?! hey! ingat artis-artis je ada gosip?! hah! tehaa pun ada.. hehehe , tapi biar simpan dulu. nOw, nak cerita kisah pindah tehaa.. belum pindah pun sebenarnya..hahaha.. :D

Ok2, it's not funny.. i know it! 

Sebenarnya, tehaa akan pindah ke Shah Alam isnin malam (15/10/2012) yES! this my first time berjauhan with my family. i think soo awkward, sepatutnya tehaa dah siap semua barang hari ini.

But, 
Takde sikit pun tanda-tanda nak keluar dari rumah.. Ouh! Baju-baju still dalam almari, walaupun tehaa duduk hanya for going to class and mybe every saturday and sunday at home.. i think it's really difficult to me even my college not to far with my home.

 Kelana Jaya(Home) ------------------------ Shah Alam (College)
Shah Alam (College) ----------------------- Kelana Jaya (Home)

Not too far right? Yes! i know it...
Again i wrote this My First Time seperate with my family.



6 comments:

hnahdy said...

mcm dekat ja

Princess Syazliyana said...

shah alam? jumss jumpa kak :'p heheh

TehaaNFM said...

@hnahdyactually memang dekat pun :)

TehaaNFM said...

@Princess SyazliyanaJom! :) kamu stay mane?

Dunia Wilma said...

Setuju 100%
Kita haruslah membuat keputusan untuk memilih untuk terus maju ke depan or still macam tu jak...Takda perubahan ^_^

TehaaNFM said...

@Dunia Wilmatq :)