October 2, 2012

says.com di Cashout juga :) | Alhamdullilah


Assalammualaikum semua, dan salam sejahtera.

Hai... 
Siapa ada log in Nuffnang hari ini? hehehe.. semua tahu nuffnang mengalami kesengetan pada hari , LOL!

Ceritanya bermula begini..
Tehaa dok menghadap laptop sambil makan Keropok., ternampak status Apit (blogger famous) itu post status.. *apit, pinjam status*

Terbantuk tehaa bila baca "Bagi BE beratus2 kat korang", secepat mungkin tehaa sign in nuffnang.. serius mula-mula tak percaya sangat, yela Apit (blogger famous) mana tahu blogger famous je dapat..hehe :) sebab kak shida pun dapat juga, (samalah blogger famous) > ENTRI kak Shida tentang Nuffnang.

wow! 
terkejut tehaa dibuatnya, bukan belas2 nuffnang bagi. Dia bagi berpuluh lak tu.. tapi itulah still tak boleh nak cashoutkan.. takpe2, bila lagi sekali tehaa tengok status Apit .. *eh! churp-churp kena hack?!* terus log in churp-churp, then duit tehaa hilang banyak -.-'

betapa marahnya , tehaa pada churp-churp then terus hantar email.

Disebabkan ketakutan, tehaa check Says.com ALHAMDULLILAH, duit tehaa takde hilang sesen pun.Bagi langkah berjaga-jaga, tehaa nak cashout terus duit says.com

Details semuanya telah dihantar hanya tunggu proses lain sebelum duit sampai ke akaun tehaa :) 

#Alhamdullilah,
Ini adalah rezeki berblogging selama ni dan untuk pengetahuan semua hari ini blog tehaa genaplah 3tahun  :D


JOM DAFTAR Say.com, tak rugi :)

4 comments:

Solehah Shamsuddin said...

sy pn nk cash out nuffnang ni, takut duit ttbe hilang. wah xsggup hilang duit nuff tu

Princess Syazliyana said...

alhamdulillah .. hehe

Jue Jaynee said...

waa bestnya..,,manyak masyuk

Wilma said...

Nak join Say.com la ^_^