September 29, 2012

Senarai peserta Segmen Kad Nama Timeline


Assalammualaikum and hello everyone ? Happy Weekend ~

Yeah, semestinya weekend larh yang di nantikan para pekerja dan pelajar kan? sebabnya, boleh rest.. orang kata release tension.Korang buat apa sekarang?

Haa.. confirm dok menghadap laptop/tab/notebook atau something else yang boleh layari internet larh kan? kalau tak, tak mungkin anda sedang baca entri ini.. hehehe #kantoi

Btw,
Still remember about segmen yang tehaa jalankan last week? Segmen itu berterusan selama One Week ONLY! dan today the last day.. TAK INGAT?!! 


now dah ingat kan? hehe.. 
walaupun target tehaa tak tercapai, tak kisahlah, sebab mybe ramai yang busy, kan? so tehaa tak kisah.. 

Sepatutnya, tehaa akan buat cabutan untuk 10 peserta dan seorang dan TOP REFFERAL. Memandangkan hanya 7 orang sahaja, so tehaa decide buat untuk semua yang sertai and NO TOP REFFERAL ~

Ini senarai peserta yang Join! :

  1. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/segmen-kad-nama-versi-timeline-by.html
  2. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/design-kad-nama-versi-timeline-by.html
  3. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/09/nak-join-klk-sini-jenis-font-black-kids.html
  4. http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-kad-nama-versi-timeline-by.html
  5. http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/segmen-kad-nama-versi-timeline-by.html
  6. http://princessaliessa.blogspot.com/2012/09/segmen-kad-nama-versi-timeline-by.html
  7. http://nramminzul.blogspot.com/2012/09/segmen-kad-nama-versi-timeline-by.html
TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT

Peserta be ALERT!!

Sila ambil kad nama anda :D , disini > https://www.facebook.com/media/set/?set=a.394381407301375.88680.236615363077981&type=1&notif_t=like

tq.bye~

7 comments:

Princess Syazliyana said...

thanks kakakku sayang ;) hehe

Si Matatajam said...

Tq sebab sudi bagi pada semua...

Si Matatajam said...

Errr Teha, apsal bila kak M masuk link tu tak da pun kad nama tu..just return to this entry...

TehaaNFM said...

@Si Matatajamouh , kak M kena higlight all link > right klik > go to ..........

cuba test ~

Si Matatajam said...

Tq Teha...akak dah amik dah...cantik...

Si Matatajam said...

Entry penghargaan utk Teha
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/kad-nama-versi-timeline.html

TehaaNFM said...

@Si Matatajamtq kak M sbb wat entri ni :D