September 16, 2012

Life as a Student IPT :)


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua,

Alhamdullilah, tehaa sudah pun mendaftarkan diri dan start belajar di UNiSEL seperti diberitahu sebelum ini.Suasananya agak berbeza berbanding berada di sekolah dulu.

Masuk lambat pun *bukan lambat sangatlah,lecturer buat dono jerx..hehe *muka datang lambat around 1-12min..hahaha ;D Buat muka suci je tau, masuk kelas. Tapi adik-adik sekalian, jangan ikut peragai tehaa.Sila ikut peragai yang baik-baik sahaja.

First Class lambat 5min,
Datang lambat duduk then keluarkan buku, salin yg ada kat papan putih.. tetiba lecturer cakap "class dimissis" . Tehaa dengan member terpaku je, orang kata "tak panas punggung lagi weii~ Kelas Account

Tapi, 
Time nak balik itu, baru kitaorang tahu..sebenarnya, dia bagi balik awal sebab suruh kami cari bahan untuk assigment itu.Walaupun belum belajar, kami terpaksa cari bahan-bahan tersebut.

Eh2, kalau korang semua nak tahu..next class(kelas account) takleh skip, sebab susah gila nk faham.. tehaa dahlah tak pernah belajar account, memang satu subjek ni membuatkan tehaa geram sangatlah!*sigh

Tehaa dahlah jenis kalau takfaham, malas nak fahamkan yang selepas itu.Kira tak focus dalam kelas lah! Nasiblah, kawan tehaa lagi dua orang ini jenis focus saja..so, tehaa serang je dia lepas habis kelas.

Hey2, 
rancaklah bercerita ini, assigment tak siap-siap lagi..hehe :D 

Tehaa, sila rajinkan diri anda untuk siapkan assigment! *noted*

Okla.bye semua , 

SELAMAT HARI MALAYSIA!

5 comments:

Princess Syazliyana said...

hehe sabar je lah .. btw selamat hari malaysiaa juga!

chea said...

account is the challenging.always make exercises to improve. :)

TehaaNFM said...

@cheatenkiu for advice :D

cweet pinky said...

hehehe , so tiru la CP , tak dtg terus , hahaha !

TehaaNFM said...

@cweet pinky amboi, trus tak datang? hehe :D