September 1, 2012

Have a Date?


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua, hai?

Oh ye.. one week ni tehaa tak berupdate pun kan? So sorry, sebab tehaa busy sangat mula-mula UNiSEL kena daftar subjek untuk semester ini..then kena buat timetable sendiri.Aiyo, mula-mula sakit kepala akhirnya alhamdullilah dah siap ;D

This week, tehaa first kuliah.Hari isnin pagi, kelas takde..petang saja yang ada.Then hari selasa, ada satu sahaja kelas..so seronoklah kan?cuma hari rabu dari pagi pukul 9 dan balik dalam pukul 8malam.Itu yang agak macam ouh, penat!

Biasalah, 
Itu rutin harian seorang pelajar.Assigment pun dah dapat, seriusly!tak tipu..Tehaa pun terkejut, belajar belum lagi.Dah dapat assigment, macam mana tu? haha ;D

Oh! by the way,
Tehaa ada cadangan nak buat Giveaway, mungkin dalam next month kalau ditakdirkan cepat.Tehaa akan buat dalam minggu ke-3 ke? depends tehaa.

So, kepada blogger yang nak jadi sponsor Giveaway tehaa. Inform tehaa di fan pages TehaaNFM[Blogspot].

Ok.bye semua :D

3 comments:

Princess Syazliyana said...

GA ? wahh nak join :3

TehaaNFM said...

@Princess SyazliyanaInsyaallah ":D

Jaja Sutera said...

salam..hai.. :) Jaja dah follow awak.. ^_^
jom follow Jaja balik..
Jaja nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..
click sini..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html