July 21, 2012

Unisel July Intake? | Jom kenal-kenal



Hai..

Tadi buka facebook, ramai betul online pukul 5 pagi..hahaha :D
Biasalah kan? lepas sahur, sementara tunggu azan subuh layan lah facebook kan? Ermm.. Tadi anda semua sahur apa? wah, mesti sedap~

Apapun SELAMAT BERPUASA.. jangan cuba curi-curi makan or minum ye? hehe :)

Ok2! 
Tehaa dah buat keputusan tehaa akan masuk ke Unisel Shah Alam dan tehaa akan daftar kan diri di Unisel.Sape Unisel Shah Alam, July Intake.. sila komen :)

Pendaftaran 28/082012 ,
Hari dah 21/07/2012 maknanya tehaa akan pergi lagi 7 hari.. ouh! counting a day by day. Tehaa stay hostel or tidak? Jawapannya belum pasti! Sebab kemungkinan besar tehaa akan berulang dari rumah ke kolej.

Sebab rumah tak jauh sangat pun, naik motor je.. apadahal kan?

Tehaa masuk Faculty of Business, so sesiapa yang satu falkulti dengan tehaa.Tegur-tegurlah ye? Tehaa ok2 je..hehe :)

Hari ini, nak keluar cari barang yang perlu. 
Kalau duduk hostel, lagi banyak keperluan kan? kita tengok jela! Actually ayah tehaa suruh stay hostel tapi ibu tehaa suruh stay kat rumah.Tapi tehaa pulak jenis tak kisah sebab dekat kan? Ulang-alik lagi bagus..hahaha :D

So sesiapa yang masuk Unisel Shah Alam, July Intake... Komenlah ye? and add facebook Cik Fatin(Fahtehaa Maarif II) kita boleh kenal2 :D

Ok.bye.

6 comments:

Princess Syazliyana said...

wow bestnye :p ngeee ~ take care okay . hahah XD

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanatq dear :)

deqjamucuxx said...

gud luck ~

TehaaNFM said...

@deqjamucuxxthanxs dear

Ahmad Irhaf said...

saya intake julai 2012

bachelor Buss Industry Management..

selamat maju jaya ye..^^

TehaaNFM said...

@Ahmad Irhafwah! Selamat Maju Jaya juga :)

Saya Dip Pengurusan Perniagaan :D