July 11, 2012

Perlu ke?


Hai..
Actually tehaa nak merajuk dengan semua orang hari ini..huhu, sedih ~
Sebab tehaa buat segmen pertama tehaa, tapi seorang saja yang join..sedih wei, sedih...

Sampai hati anda semua tak join segmen pertama tehaa, tehaa siap lanjutkan tarikh segmen itu tau. Yang membuatkan tehaa pelik, tehaa ada invite someone blogger ini.. pastu dia cakap "Insyaallah".Tehaa tak kisahlah sangat, tetiba dia chat balik dia tanya "Nak tengok senarai hadiah?"

Aik? 
yang tehaa anjurkan Segmen, bukan Giveaway lah.Setiap segmen perlu ada HADIAH ke?! sila jelaskan kepada tehaa.

Tapi kalau anda join segmen tehaa, tehaa akan masukkan tempat segmen khas. Cer tengok bahagian tepi, ada page untuk Segmen kan? so kalau anda join segmen tehaa, tehaa akan buat masukkan dalam satu entri.

kiranya tehaa akan kongsi link entri blog anda dan secara tidak langsung segmen yang tehaa buat macam kongsi pengetahuan tehaa dengan sesiapa yang join.Don't worry, tehaa akan taipkan entri segmen itu terlebih dahulu. So perlu ke hadiah lagi?!


13 comments:

shera said...

Aik ? ada pulak orang macam tu ye . hmmm . Sabar je lah !

HanNah said...

Waa , nak joinn. sorry. xtau pun pasal segmen ni.. ^_^

Menarikk. Goodluck! :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Rasanya syarat 10 permainan itu banyak sangat lah.. cuba kurangkan sedikit..^_^, maklumlah Ingatan orang seperti saya ni kurang baik..

TehaaNFM said...

@sheraitulah.. ermm.. sabar jela :)

TehaaNFM said...

@HanNahtakpe2, insyaallah akan wat segmen lain ~

TehaaNFM said...

@Mohd Lokman Bin Ramliterima kasih. sebab bagi pendapat, insyaallah tehaa perbaiki

Sharidawati Shahrudin said...

apa pun yg kita buat biarlah ikhlas

TehaaNFM said...

@Sharidawati Shahrudinbtl tu :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

ala tehaaaa, jgn merajuk. farah dah lama tak on9, kalau farah on9 mesti farah join. menarik owh ingt kisah silap. maaf :( jgn merajuk. tak comel :3

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥takpe2, ti tehaa wat segment jgn lupa join tau..hehe :)

Princess Syazliyana said...

INSYAALLAH saya join ya tehaa :D jgn merajok

TehaaNFM said...

@Princess SyazliyanaTak majuk dah ~

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

yeeee, farah join, tapi buat lama sikit, bz study. ni boleh bw sebab kelas habis awal.