July 4, 2012

Dieya Collection's | Blogshop Review




Woww! gorgeous~

Cantikkan gambar yang tehaa lampirkan.Ini adalah salah satu koleksi yang ada di Dieya Collection's. Kalau anda nak tahu, tehaa adalah salah satu pencinta jam tangan.So kalau soal design, tehaa memang utamakan!

Ini jam for couple(RM80-RM300), design yang dia ada Fuhh!! #TERBAIK~


Ini kalau tehaa cakap 2 in 1 sebab apa? 
Sebab boleh jadi rantai dan boleh juga jadi pendrive. wah! seronok, seronok~ 
Nak bawa pergi kelas, sangkut sahaja di leher.Design pun cantik kalau buat rantai kan? so Apa Salahnya..hehe :D

Kepada pencinta/pengumpul purse atau wallet, jangan lepaskan peluang anda untuk membeli salah satu design purse atau wallet yang ada di Dieya Collection's.Pasti anda akan berpuas hati bukan sahaja cantik tapi juga trendy. Harga memang berpatutan dari RM50-RM60 dan free postage u' olls! :)


Cuba teka apa ini?!
Hah! ini bantal bukan sebarang bantal tau. Kalau dulu, lepas ibu tehaa bersalin Tehaa kena tolong nenek buat tungku untuk ibu.Dulu tehaa cakap "Bakar Batu" biasalah masa itu budak-budak lagi kan? TAPI tak payah bakar-bakar batu lagi, dah moden sekarang PAKAI CHARGE je.. Yes! Ini tungku yang digunakan perempuan ketika berpantang.

Actually ada dua jenis (PERBEZAANNYA) :
  1. Biasa : RM40
  2. Bermagnet : RM50
Dieya Collection's juga menjual pelbagai koleksi handbag yang berlainan corak dan sangat trendy.Seriusly, bila anda lihat design yang ada di Dieya Collection's anda pasti rambang mata.Memang cantik sangat, yang look like korean pun ada tau! Harga pun tak berapa sangat mahal.

Selain dari Jam, Handbag, wallet, Tungku Dieya Collection's ada juga menjual baju kurung, blouse, tudung bawal juga. Siapa nak cari baju raya? moh ler jenguk ke Dieya Collection's anda pasti tersenyum.

If sesiapa yang berminat nak menjadi agen topup, boleh juga berurusan dengan Dieya Collection's sebab apa? Sebab hanya RM10 diperlukan untuk pendaftaran! bukan itu sahaja, ada juga pakej-pakej menarik yang anda akan miliki.


Untuk pembelian atau pertanyaan, boleh terus ke :

So, apa tunggu lagi jom kita shopping di Dieya Collection's.Anda takkan menyesal berurusan dengan Dieya Collection's


14 comments:

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

cantik gila rantai pendrive tu. teringinnya.... tolong belikan boleh? hihi.

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥tehaa beli pakai duit awak, boleh..hehe :D

Solehah Shamsuddin said...

eh da plak pendrive yg brbentuk rantai.cantik3 ^_^

TehaaNFM said...

@Solehah ShamsuddinYes! ad, cntikkan :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

okay, pakai duit farah tapi ambil dari bank tehaa. boleh kan? :D *winkwink*

HajarTrololol :3 said...

Besnyeeeeeeee :3

HajarTrololol :3 said...

Canteknyeeee :'3 Hew.

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥amboi :D

TehaaNFM said...

@HajarTrololol :3cantikkan jgn lupa beli :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hihi :D

Princess Syazliyana said...

nice lahh :D hehe

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

kan @princess Syazliyana, nice gila, tapi bajet tak cukup boleh leleh air liur jelah tengok. hihi

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥hehehe :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

okay, jgn gelak, malu :@