July 27, 2012

Segmen OK TAK?! | By TehaaNFM





Hai..
Jom join Segmen :)

Untuk join senang sahaja :
  • Follow and Like fan page tehaa (kat sidebar ada)
  • Klik IKLAN iniIKLAN ini dan beberapa iklan churpp2 di atas :)
  • Buat 1 entri letak banner dan tajuknya : Segmen OK TAK?|by TehaaNFM
  • Ceritakan tema blog, wrna blog dan kenapa anda memilihnya.
  • Akhir entri, anda kena tulis.. "...........OK TAK?!"
  • Letak LINK ENTRI sahaja. (link entri SAHAJA akan di publish!)
  • TARIKH TUTUP segmen : 27/07/2012 jam 8malam
Lepas tarikh tutup tehaa akan kumpulkan semua link dan publish.Link anda akan ada di page tehaa ruangan segmen!

Hope ramai yang sudi join :)
CONTOH DIBAWAH~
------------------------------------------------------------------------

Tema blog tehaa : Simple! 
Warna blog tehaa : Biru!

Kenapa tehaa pilih tema dan warna itu? : 
Sebab warna biru sangat menenangkan dan tehaa rasa patut disesuaikan dengan sesuatu yang simple! Supaya blog nampak lebih SUPER COOL~

Biru yang tehaa gunakan pun tak terlalu pekat, sehingga menyakitkan mata kan? Background pun warna lembut je. hehe?! 

Pendapat anda, blog tehaa ni OK TAK?!

14 comments:

HanNah said...

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

Join :D

NURUL ◕‿◕ said...

Salam,datang join segmen ini (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmenok-takby-tehaanfm.html

Sue PeLik said...

saya join
jemput ke blog

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

aisyah humaira' said...

join

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

Momo said...

join ye..

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-tak-by-tehaanfm.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

ajos safian said...

folo bolo..

http://ajoschannel.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

Ayuni Yusop said...

join k!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

Ezzati said...

http://ezzati-zati.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

joined! ^^

KechikumA said...

Join segmen. ^^

http://kechikuma.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

لين Si Pipi Merah said...

salam alaik...join!

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

kila nora said...

join last minit . http://ceritadarisayer.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html . hanya nak berseronok . ^_^

Ain said...

join !!

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

fine. terlepas lagii. aaaaa stresss!