July 7, 2012

webcam toy | Review



Hai...
Nak tahu tak? gambar atas ini, BUKAN DI EDIT! cuma tehaa letak watermark sahaja. Disebabkan kebosanan melampau, tehaa ajak adik tehaa capture gambar<-- ITU HOBI KAMI :D Adik tehaa yang last(dlm gambar), dia memang kaki bergambar = dengan tehaa..hahahaha.

Tehaa dah lama download, simpan saja dalam google chrome.Seronok, memang seronok.. ada funny face tau, salah satu contoh macam bawah ini.


Hahaha.. sila ketawa perlahan-perlahan ye? Banyak lagi tau,. anda kena cuba sendiri :D

Ni untuk pengguna Google Chrome tau! Cara-cara nak install :
1- Pergi Sini -->  WEBCAM TOY
2- Klik ADD TO CHOROME
3-Gunakan sepuas2nya :D

Confirm anda akan tergelak sendiri. 

Kepada yang tak suka gambar-gambar macam ini, sebab tak cantik bila masuk FB kan? TAKPE! jangan risau,.. sebab ia bukan sahaja toy face sahaja.Dia ada juga yang jenis, buat anda memang nampak cool yo!

Takyah edit bagai, terus dapat fuyooo~

Contohnya seperti gambar bawah ini, takde edit.Letak watermark sahaja :D
Ok, kepada pengguna Google Chorome selamat mencuba.
















14 comments:

Anamarza said...

Salam kunjungan balas,

Pada akak, blog teha ok simple dan cepat loading dan tak serabut (^_^)

psttt : akak baru tahu boleh edit gambar guna crome, thanks untuk info ni

TehaaNFM said...

@AnamarzaTerima Kasih kak :D
Chorome byk benda le wat.. install je :)

Cik Rongoks said...

terus nk download nie. hahaha

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

comelnya adik tehaa. + tehaa jugak. !

Kim Hazrul said...

edit-2 ni memang keje best !

TehaaNFM said...

@Cik Rongoksselamat meng-download :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥kami memang comel <-- perasan *,*

TehaaNFM said...

@Kim Hazrulkan? haha :D

HajarTrololol :3 said...

Nak try gak ah :3

TehaaNFM said...

@HajarTrololol :3selamat mencuba :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

takk, serius, comel gila. tak payah perasan. its trueeeee :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥hahaha :D thanxs ~

Princess Syazliyana said...

nice pic :3

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

welcome tehaa comel. heee :)