July 4, 2012

Menangi Hadiah Pengomen Tegar ♥ | Bulanan



Hai..
Ok! Tehaa nak bagi HADIAH kepada pengomen tegar di blog tehaa every month. Ok x? Ini kira advance dari tehaa.,sebab anda dah follower, jenguk blog tehaa dan komen di blog tehaa.

HADIAH apa?! 
Tehaa akan bagitahu setiap awal bulan di fanpages, di sidebar(ruangan pengomen tegar ♥) dan diselitkan entri blog(takde entri khas).

Cara-cara nak jadi Pengomen Tegar ♥ (Senang sahaja) :
HANYA KOMEN ENTRI Tehaa SEBANYAK MUNGKIN :D

Ingat lebih banyak anda komen, lebih banyak peluang anda menang!
ATTENTION : 2x ke atas SPAM, KOMEN TAKKAN DIPUBLISH!!
Like atau follow blog tehaa untuk ketahui hadiah setiap bulan (TIADA PAKSAAN). 

Sekiranya tehaa buat Giveaway/Segmen/Contest, pengomen tegar  akan tetap berjalan setiap bulan.So kalau menang Giveaway/Segmen/Contest, anda juga boleh menang pengomen tegar ♥. Menarik kan?! :)

Jangan risau, untuk komen blog tehaa TERsangatlah mudah! sebab :
  1. Tehaa gunakan pop-window
  2. Tehaa TIDAK gunakan word verification.

Macam mana nak tengok anda pengomen tegar ♥ ?
Tengok di sidebar tehaa, ada ruangan khas 10 orang pengomen tegar di blog tehaa.Tehaa akan kira pengomen tegar ♥ duduk ranking yang teratas sekali.
---------------------------------
Hari ini, 04/07/2012 kan?! 
Awal bulan, that's means tehaa terlambat 3 hari. Sepatutnya tehaa dah start awal bulan 7(01/07/2012) tapi dah lambat kan? It's Ok :D

Disebabkan bulan 8 raya, 
So hadiah untuk pongomen tegar bulan 7 adalah Kad Raya + RM5(topup maxis).Pemenang akan diumumkan pada akhir bulan(31/07/2012)


26 comments:

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

seriusly? bestnyaaa :D

Princess Syazliyana said...

best nie :D haha

SaidatulAzwa said...

Nanakkk hadiahh :P

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Serius dear :D

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanagood luck :D

TehaaNFM said...
This comment has been removed by the author.
TehaaNFM said...

@SaidatulAzwakomen banyak tau..hehe :D

Cik Rongoks said...

bagusnya tehaa :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

waaa, kena komen selalu lah ni? tak pe kan? hihi

TehaaNFM said...

@Cik Rongoksrezeki pengomen :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥boleh je, komen je :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

komen komen komen komen komen komen. aci dak tehaa? hihi

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥UIK?! XACI MACAM tu, haha :D

Kim Hazrul said...

hope jadi yg pling tegar-tegar..!! Hikhok-2

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

tehaaa, bila nk buat GA lagi? kot kot la ada rezeki nk menang GA tehaa lagi :D

TehaaNFM said...

@Kim Hazrulselamat berjaya :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Insyaallah, lepas raya or time raya :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

serius? yeay! nak joinnnnnnn :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥selamat berjaya :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

terima kasih daun keladi, nanti bg menang lagi :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Insyaallah :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

alhamdulillah :)

SyUhAdA said...

wahhh..bes nie..

TehaaNFM said...

@SyUhAdAgood luck :D

deqjamucuxx said...

hihi . cam nak join ! jom comment ~ hahaha :)

TehaaNFM said...

@deqjamucuxxselamat brjaya :)