July 6, 2012

Firefox tak terima timeline facebook


Hai..

Terkejut tak?! Itu masalah yang tehaa alami sekarang. Plus geram.. ok?! 


Tehaa dah try dan try banyak kali untuk reload, tapi still tak boleh! dia taknak bagi apa-apa perubahan. Tehaa guna google chorome sahajalah. 


Tensionnya tehaa, actually firefox itu tehaa nak uruskan untuk @blogshop and email tehaa.google chrome for facebook and blog.Aduh! memang tension kalau ada problem macam itu.


FYI,
@Blogshop tehaa page dia dengan facebook Cik Fatin [Fahtehaa Maarif II] and page @TehaaNFM[blogspot] dengan facebook lagi satu.


Tak percaya? bawah ini, tehaa ada printscreen :



Dikeluar itu sahaja. aduhai, sabarlah wahai hati ~

Ini mungkin tehaa punya firefox sahaja yang problem, kalau anda punya firefox ok., then oklah kan? 


Apa masalahnya ye? apa solusinya? tolong kongsi dengan tehaa.


ok.Salam jumaat semua :D

19 comments:

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

tehaa, tak yah guna firefox, guna chromeeeeeee je the best *promote* :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Dear, chrome memang best.hehe :) tp i still need firefox for benda lain

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

guna lah IE yang superb duperb. hihihi, okay2, farah paham :) tapi try uninstall and download balik. suggest je.

zaza nizam said...

samala!!! tpi akak tukar timeline bru ok! sb selama ni akak guna fb lama punya!!..huh! rmai jugak yg terkena..kesian..

apa masalahnye erk?

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥IE? ti tehaa cuba. btw firefox tu da taktahu brapa kali unistall n install balik --'

TehaaNFM said...

@zaza nizamTehaa pun taktahu la akak.. ermm

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

haha, okay yang tu sedih. no suggestion lagi :3

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥no suggestion? sedih :|
hihi

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

sorry, nnt farah cari boifren yang hebat IT farah suggest kat tehaa, tak pun farah bg kat tehaa je. hihi kidding :)

HajarTrololol :3 said...

Pakailah google chrome :3 Internet explorer? Hew.

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥hehehe :D ok

TehaaNFM said...

@HajarTrololol :3IE lambat juga kan.. btw sekarang tehaa GC je

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

tau tak pa, IE memang lambat. + lame :3

fara said...

join here and get perfume... =)

http://rararoo.blogspot.com/2012/07/get-free-cute-header-by-farahafiza.html

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥kan? haha :D

TehaaNFM said...

@fara insyaallah :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

haha.memang sangat. sapa nk menguji kesabaran boleh lah guna IE. tehaa tak nak try ke? haha

Princess Syazliyana said...

oh yeah :D

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hahaha :D