July 22, 2012

Ehemm..Entri kita SAMALAH ! | Kopi Pasta ke?



Hai, 
So macam mana, puasa kedua? ada ke yang dah ponteng? ish! tak baik ponteng-ponteng tau, kalau budak-budak bawah 6 tahun takpe lah juga :)

Hari puasa yang kedua, 
Tehaa terkejut apabila membaca satu entri yang sama tehaa buat, pelik juga kan? Tehaa terus cari entri tehaa.Aik?!

Macam sama! Tapi....................
Ouh! dia ada ubah, takde lah copy 100% TAPI still entri tehaa kan?

COP! mybe itu idea dia and kebetulan je sama?
- Setahu tehaa idea manusia ni, lain-lain.Tak mungkin ayatnya lebih kurang! dan tak mungkin dimana berhenti, bahagian mana dalam kurungan akan sama..BETUL TAK?

Tehaa kot, copy pasta dia?
- Excuse me Tehaa buat entri itu pada 04/07/2012 dan tehaa ada mention dalam entri tersebut.

Takpe lah! 
Tehaa tak marah, cuma nak bagitahu.. sebelum buat "kopi pasta" bagitahu kat komen entri tersebut.Contohnya :
Tehaa, FA ambik entri ini tapi FA tukar sikit-sikit ye?
Serius! tehaa takkan marah orang macam tu, ambiklah! 
Ini tidak, ada someone bagitahu tehaa entri tehaa dengan si FA ni lebih kurang.Dia bagi link entri tehaa terus baca.



Link entri dia tehaa takkan mention, tapi tehaa bagi printsecreen entri dia versi HITAM PUTIH so orang takkan dpt cam blog sape? <-- tehaa xde niat nak aibkan orang~

ini entri si FA

ini entri Tehaa, nak lebih jelas --> SINI

Tapi tadi tehaa dah komen dekat entri dia :


Harap dia faham.Ok.Bye :)

11 comments:

Princess Syazliyana said...

sabar ek tehaa ... huhu .. npe x bgi je link entry nye :p

SyUhAdA said...

aah laa..hmpir sma..

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanaok :) bukan xnk bg, xbaik :)

TehaaNFM said...

@SyUhAdAkan? entahlah

deqjamucuxx said...

bg la link dia . :) kite g gerak gempur ~ lallala :)

TehaaNFM said...

@deqjamucuxxuik,. xle la.. xbaik :)

Anonymous said...

askar pencem berkata... soba jew la...heheheh

TehaaNFM said...

@Anonymousamboi askar pencen? hehe :)

sedutzone said...

pergghhh.. blogger yang jahat... tak baekk... kopi susu dah tuh... pergghhh.....

TehaaNFM said...

@sedutzoneda ok semua, alhamdullilah :)

Momo said...

macam2 hal nyer..