July 14, 2012

Dah nak puasa :)



Hai..

Macam mana persiapan anda menjelang bulan puasa ini?! mesti ada yang tak sabar nak puasa kan? Samalah macam adik tehaa, diaorang tak sabar nak puasa sebab nak raya..bila raya yang seronok. Duit raya :)

Apa rancangan anda.. cerita la sikit :)

Cerita sedih hari ini, tehaa tak dapat tawaran sambung mana-mana IPTA.. sedih :( 
Tapi tehaa dah buat rayuan, keputusan rayuan itu tak tahu bila.Yang pasti tehaa dapat tawaran sambung belajar di IPTS cuma tehaa dalam proses nak tukar course.

Harap-harap orang itu bagi tukar course~

Btw, tehaa ada buat satu tawaran SIAPA CEPAT DIA DAPAT dekat fanpages TehaaNFM[blogspot] :
  1. Pergi ke  fanpages TehaaNFM[blogspot]
  2. Komen di status yang tehaa update > STATUS YANG DI UPDATE!
HANYA 5 ORANG SAHAJA!

Ni contoh statusnya :
klik utk besar~

Tehaa dalam proses buat header untuk bulan puasa :)

Ok semua :)

12 comments:

Princess Syazliyana said...

dah . hehe :)

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanahehehe :)

Cik Rongoks said...

selamat menyambut blan ramadhan teeha ^^

TehaaNFM said...

@Cik Rongoksselamat nyambut juga :D

[PCL] said...

salam singgah..

TehaaNFM said...

@[PCL]TERIMA kasih :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

tehaaa, sabar, jangan sedih, mesti dapat punya. tehaa sabar k :) fine, tak sempat untuk banner tu. sedihnya. nasiblaaa, sekarang farah bz gila dgn stdy :(

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Yang banner on lagi, bru dua org lagi 3 orang baik cpt :)

ikut step ye?

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

owh mcm tu. yeay! jap jap nk komen. hihi. banner? hehe, blog farah tada banner, nnt farah buat farah nk rent kat blog tehaa, rm5 ja sebulan mampu la jugak. hihi :)

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Ok dear :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

:)

Nur Syakirah said...

Selam at Menyambut Puasa *walaupun dah hari yang ke-13