September 6, 2012

Says.com new look :D



Assalamualaikum... hai :D

Yeah! hari ini nak update awal-awal, malam nak study.. Esok ada quiz business math #OMG hhahaha :D

Korang da tengok Says.com versi baru?

Comel!! Ala-ala nuffnang, tapi nuffnang lagi comel kot :D




Korang dah daftar Says.com?

Mula-mula, tehaa daftar.. malas nak update. Tapi sekarang ni rajin, sejak-sejak jeles dengan Kak Shida[Dunia Sebenar Shida] asyik cashout je kan? hehe :D

Alhamdulillah, sekarang memang dah boleh cashout tapi tehaa nak hold dulu.. 

Biar sampai satu tahap, insyaallah.. tehaa nak kuarkan macam Apit(FizGraphic) dan Lyssa(LyssaFaizureen) buat.. haha :D

Korang nak jadi nak cashout macam diorang tak? Jom Signup Say.com , then KENA RAJIN tau.. jangan jadi malas mcm tehaa.hehe :)

Oklah, sampai disini sahaja. wish me luck for my quiz tommorow :D

1 comment: