August 8, 2012

Nuffnang baru? - cara masukkn iklan :D



Hello everyone?
ada TENGOK video lelaki jadi perempuan? TENGOK CEPAT SINI!!

Anda semua sihat? tehaa, batuk ada sedikit berkurangan.. tak selalu batuk, tapi bila batuk sampai tak boleh nak bercakap ;'( 

Dah-2 tak mahu sedih2..
Dah tengok Nuffnang anda? wow! beautiful! serius cantik sangat design sekarang, not to blue colour :D 


Buka-buka nuffnang tadi, keluar gambar ni 

Cantikkan? bila anda log-in akan keluar ini :
klik utk besarkan
--------------------------------------------------
CARA-CARA memasukkan iklan ke dalam blog? 
Jangan risau, pihak nuffnang terlalu sangat baik hatinya sebab siapkan tutorial kepada anda semua.Tak caye? ikut step bawah ni :





1- Klik pada arrow kebawah tersebut, akan keluar senarai blog anda.
2- Pilih "MANAGE BLOG"
3- Selepas klik no.2, akan reload dan keluar segala butiran data blog anda termasuk tarikh anda sign up.Klik pada "ADD A UNIT"(rujuk no.3)
4- Selepas klik no.3 akan reload dan keluar "CHOOSE THE ADD TYPE YOU PREFER", ada 3 kotakkan? ok, klik satu dulu (buat satu2)
5- Copy code tersebut
6- Klik Next!

Then?!
Keluar gambar blogger design baru kan? Just Klik NEXT untuk step seterusnya.. dan DONE sekiranya selesai :)

Ulang step yang sama, untuk 2 lagi code ;D

SEMOGA BERJAYA!

11 comments:

Sop said...

lebih Cool update baru Nuffnang kan?

nurhafizah shaffril said...

iklan nuffnang yang baru memg gempak..=)

TehaaNFM said...

@Sopaah.. cool sgt :)

TehaaNFM said...

@nurhafizah shaffriltrbaik :)

TehaaNFM said...

@nurhafizah shaffriltrbaik :)

Anonymous said...

hi tehaalarh.blogspot.com owner discovered your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://bestwebtrafficservice.com they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Mike

Princess Syazliyana said...

thankyouuu

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanawelcome :)

rAIHan said...

mmg ohsem. tp kod iklan tak tukar baru kan?

TehaaNFM said...

@rAIHantak kot, sbb tehaa punya code xtukar, mungkin sama juga code nya

Nur Syakirah said...

Thank you eh . Dah lama cari macam mana nak masukkan nuffnang dalam blog sebab dia dah update kan , Hehe