August 12, 2012

Hashtag Dalam Entri Blog ;D


Hai semua, assalammualaikum dan salam sejahtera.

Mungkin memang ramai yang perasaan tehaa jarang sangat update sekarang.Tehaa agak sedikit busy uruskan kelengkapan hari raya then urusan-urusan untuk tehaa sambung belajar before masuk sesi kuliah pada 27/08/2012. 

#Alhamdullilah untuk persiapan hari raya, hampir selesai cuma yang tinggal masak ketupat and rendang for hari raya sahaja.Itu mestilah kena buat malam raya kan? <-- Confirm tak online one day before raya, busy sangat...btw tehaa pun bukan bawa laptop ke rumah nenek tehaa.

apa-apa hal, tehaa akan update blog mybe pagi raya or malam raya pertama.. tengoklah yang mana satu.Coz pagi raya, mybe agak busy pergi sembahyang raya, pergi ke kubur then bersalam-salaman. Petang, tehaa nak gerak balik ke Melaka #MyHomeTown 

Wah!! seriusly tehaa tak sabar sangat nak beraya... sebelum-sebelum ini pun, macam takde mood sahaja nak raya.Tapi tadi time pergi jalan-jalan di #SetiaCityMall cari baju kurung., tapi tak jumpa --"

Then kami ke #Jakel,Shah Alam cari baju tehaa.. and i found it! serius suka sangat dengan baju itu. Tema kami sekeluarga tahun ini(2012) adalah #Merah! YES i ♥ it :)

wow! banyak hashtag dalam entri hari ini :)
Hahaha, tehaa sekarang memang layan twitter saja.. #TERBAIK. If siapa yang dah follow tehaa, #mention ye? Ti tehaa follow balik,. insyaallah ~

Jom follow, hehehe --->   


2 comments:

Princess Syazliyana said...

wahh rasanya raya thn ni lebih meriah . hehe . jom mention2 kt twitter :p

Momo said...

baju raya aku tak siap:(