August 16, 2012

Let's Talk About Header


Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Hye.. today i was already create my new header! It's look so simple but have many explaination.So lets talk about my header :)

My name is Fahtehaa Maarif... seperti yang anda lihat, tehaa telah highlight double "a" yang ada pada nama tehaa dan nama ayah tehaa.. it's AWESOME right :) But actually tehaa saja highlight, now ramai yang typo bila tulis nama tehaa.Diorang taip teeha no tehaa.. i'm double "A" not double "E" okeyh! :)
Now, time for explain about Hashtag!

Tehaa adalah salah seorang #LoveGajet dalam erti kata lain obses dengan gajet-gajet sekarang.. walaupun tehaa masih tidak memiliki namun tehaa tetap akan usahakan untuk mendapatkannya.

Tehaa juga adalah salah seorang student di #UNiSEL Shah Alam, tehaa baru sahaja masuk.. tehaa intake 3/12/34(JULY 2012) so this year baru semester pertama.Tehaa jurusan perniagaan, so siapa yang ternampak tehaa tu..tegur-tegurlah ye? hehehe :)

Tehaa stay di #Selangor, kalau nak di specific kan lagi.. tehaa tinggal di Sg.way, Petaling Jaya, Selangor. Nak datang? Bagitahu dulu, tehaa tak suka orang terjah-terjah ini..haha :D

Tehaa adalah seorang #Driver for my younger sister's.. Hantar pergi sekolah, ambil diorang kat sekolah(Tapi kadang-2 ayah yang ambil).Btw tehaa juga ulang alik dari rumah tehaa ke Shah Alam sekiranya ada kuliah. 

I'm #Lover for Allah, Muhammad, Family's, Friend's, Someone :D

And the last on my header, 
let's mention me @TehaaNFM on twitter, insyaallah i mention u back :D

jOm tengok K-POP di Sunway Piramid - Klik utk Maklumat lanjut

10 comments:

Nur Syakirah said...

Wow , cantiknya heeader >.<

TehaaNFM said...

@Nur Syakirahtq, simple je :)

Nur Syakirah said...

Simple but nice . Jemput join 2nd GA saya tau :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/08/pmr-candidates-2013-2nd-giveaway.html

Cik Rongoks said...

dh cm kt twitter ade hashtag nie.hikhik

Ameerul Ashraf said...

simple but nice :)
banyak info bout u boleh tahu just from ur header .

Princess Syazliyana said...

cantik2..hehe

TehaaNFM said...

@Nur SyakirahINsyaallah join :)

TehaaNFM said...

@Cik Rongokshehehe :) #hashtag jom :p

TehaaNFM said...

@Ameerul Ashrafyeah! that right's , btw tq :D

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanaterima kasih ;D