August 25, 2012

Peserta Segmen watermark PERCUMA! #PartOne


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua..

hai, terima kasih sebab sudi join segmen yang tehaa jalankan semalam. Alhamdullilah, dapat sambutan.. tapi taklah ramai sangat dalam 18 orang je,*kalau tak silap* and berita gembira tehaa decide, tehaa nak buat untuk semua yang join.

Tehaa akan buat Part untuk segmen ini ye? sebab takut panjang sangat. so siapa yang takde, tunggu part seterusnya.. Ok? :D

Sebelum ambil , klik IKLAN dulu YE?













Maaf ye?
Ini sahaja tehaa sempat buat, selebihnya insyaallah tehaa post malam ini ataupun esok.Not Sure! orait :D

11 comments:

Eyraaa Rawrr ♥ said...

Thanks. cun aih :D

✿Hadifah Sabri✿ said...

Thank! comel lha :D

Eira Shamiera said...

cantik!!..thanq tau..:)

NURUL ◕‿◕ said...

comel!thanks ^^

athiQistina said...

terimakasihh :DD

Ezzati said...

cutenya! terima kasih..

fiqah hamed said...

wah..no. first..thanks yer..cute sangat.. (:

AimanAziz said...

TQ . Cun melecumm

Princess Syazliyana said...

nak jugak .. huhu .. hari tu ade komen but tk boleh post comment ..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Menarik! Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

mi$$ch0c0laTe said...

comel & cute,, cantik2,,,