August 15, 2012

Peserta Segmen Kad Raya Timeline Facebook


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua,

Alhamdulillah, segmen kad raya timeline facebook yang tehaa jalankan semalam berjalan dengan lancar.Walaupun ramai yang tidak join, aish! maklumlah masing-masing busy dengan persiapan raya kan?

Maaflah kepada sesiapa yang tidak dapat join, tehaa TERpaksa tutup segmen ini malam ini juga sebab kemungkinan esok hingga ke hari sabtu busy. Kalau buat hari ahad, dah tak bestlah kan?

So adalah beberapa orang yang sudi join Segmen tehaa kali.. Terima Kasih sangat-sangat!


Ini, Kad raya untuk timeline anda semua yang join :D








Kalau nak terjah blog mereka, klik sahaja pada timeline tersebut :)
Eh2, ti dah pasang kat timeline facebook,.. Jangan lupa tag pada kawan-kawan sebangai kad raya :)

Sebelum itu, Jom tengok iklan raya dari Aaron Aziz waktu muda-2 dulu.. #ngee~

Selamat Hari Raya Semua, Maaf Zahir&Batin 

7 comments:

Princess Syazliyana said...

thanks tehaa :)

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanaur welcome :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

yeay! dapat kad raya :D

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥hehehe :D

shera said...

time kasih :)

TehaaNFM said...

@sherasama2 :)

Anonymous said...

says nearly everybody repayment ones own mortgages timely and also with no penalty charges
A leading bill charitable organisation desires the amount of men and women looking at these products to get aid through payday cash loan obligations so that you can 2 bottle this unique. consumer debt nonprofit charities shows all-around buy the actual temporary, excessive attention fiscal loans at the moment. The charitable shows 3 years back the number of shoppers with them was basically small.
kredyty chwilówki tvn
pożyczka prywatna chojnice
pożyczka na dowód
kredyty-bez-bik.org.pl
pożyczka na dowód gotówkowa bez bik

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://kredytybezbik24.net.pl