August 2, 2012

Pemenang Pengomen Tegar ♥ | bulan 7


Hai..
Maaf lambat sikit update..sebab tehaa baru sahaja habis orientasi @UNiSEL so hari ini boleh rilek2 sikit.

Ok.. tehaa yang sakit tekak ni, hanya mampu menaip dan memberitahu siapa pemenang Pengomen Tegar ♥ untuk bulan 7 ini.

Pemenang akan menerima 1xKad Raya berserta 1xKad Topup RM5

Actually anda sendiri boleh tengok siapa pemenang sebenar right(sidebar)? siapa namanya bahagian atas sekali di ruangan Pengomen Tegar ♥ dia adalah PEMENANGnya!

♥★ * m!L0 * ★♥ 

Taniah :D

Cuma tehaa minta maaf, tehaa xdpt cari blog awak.

so, Sila emel kepada tehaa SENARAI dibawah :
Nama :Alamat Rumah :No Hp :
Tehaa bagi masa sehingga 15/08/2012 , lebih tarikh itu emel tidak dilayan :D


-------------------------------------------


Pemenang BULAN 8, akan memenangi .............................


1x HADIAH MISTERI!

9 comments:

Princess Syazliyana said...

huhu .. x dpt :) x pelah cube bulan nie . hehe

TehaaNFM said...

@Princess Syazliyanajangan sdih2 ye? good luck utk this month :D

Farra said...

Tahniah okeys :)

Nur Syakirah said...

Congratz ! Kad raya ? Hihi , nak jugak :3

Momo said...

alah best nye dier...... tahniah!!!!!!:)

nurhafizah shaffril said...

tahniah milo..=)anda bertuah..

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

tehaa, saya tak tau mana nak cri awk punya email, so sy post kat sini ja :)

nama: nur farah bt fadzil

no phone: 0175221933

alamat: ms nora, cost control department, impiana hotel ipoh, no 18. jalan raja azlan shah, 30250 ipoh perak.

tq :)

TehaaNFM said...

@♥★ * m!L0 * ★♥Ok, thnxs and taniah. tehaa akan send mybe lewat smpai, sbb posmen akan send lepas cuti raya. Bila da smpai sila inform ye? :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

okayy :)