August 5, 2012

Cool larh! | buat kuih


Batuk, batuk dan batuk..
itu yang di alami oleh tehaa sekarang.tekak pedih sangat, tapi sabar jela! Actually tehaa kat kampung, pagi selepas subuh. Kitaorang nak buat tempenyek and kuih gulung.. best woo~

So, malam ni.. ala-ala excited gila nak tunggu esok kan? :p
Dok lepak je kerjanya, walaupun jam dah pukul 02:15AM kan? serius takle tido, sebab batuk ni.. cool larh kan?

Anda semua dah buat kuih? Kalau nak tahu, kuih gulung and kuih tempenyek ni memang setiap tahun.. kami akan buat bersama-sama, seronok kan? :) 

Then, masing-masing akan sediakan bekas sendiri.Untuk apa? untuk letak kuih lah! Barang-barang, bahagi-bahagikan.. ADIL DAN SAKSAMA

Eh2, anda semua dah baca review yang dibuat oleh SOP, serius tehaa kena tukar semua based on pendapat yang dikeluarkan oleh  SOP. Alhamdullilah, ada juga yang nak review blog tehaa secara keseluruhan ;)

If tehaa tak busy., 
tehaa akan cuba update and upgrade semua apa yang dikatakan SOP. Apa pun, thanxs sebab sudi review blog tehaa yang tak seberapa ni :D

Ok.bye..semua~

4 comments:

Sop said...

terima kasih atas kreadit ni :)
boleh buat pelan2 tehaa ..
x semestinya secara mendadak.. :)

irsah said...

dari citer sedey... kat sini jadi suke plak.. heee. lama tak pekena rempeyek.. leh oder bebalang yer tehaa. BW dr blog bro sop.

Muttallif said...

Apa yang SOP komen adalah asas kepada pembinaan blog yang lebih mesra SEO. Dan caranya adalah mudah.

Selamat berjaya dalam berblogging :)

Princess Syazliyana said...

wow . tak sabar nak raya . eh ? haha