March 25, 2013

Thank You Everyone :)

Hai semua,
Anda semua sihat? Harap-harap sihat sejahtera, tehaa takde kelas harini so nak update blog yang tak bpe popular ni.. hahhahaha

Tehaa update ni sambil tengok "Gangster Celop" , kelakar weii cerita tu..

Ok, tajuk hari ini " terima kasih semua " kenapa tajuk ini tehaa pilih hari ini? Hah! Sebab jumlah LIke di fan pages tehaa sudah 1K , Alhamdullilah~

Korang ingt tehaa prnh update "Kenapa Kena Like Fan Pages Fb" boleh baca, klik link tu :)

So, tehaa dengan ini.. tehaa akan buka balik TOP COMENTOR , pada next month!

               Good luck semua :)

4 comments:

Aiman Aziz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
TehaaNFM said...

Tq aiman, sori tertekan delete :(

diaz n u said...

congrats..jom join giveaway..:)
http://dianadicious.blogspot.com/2013/03/jom-menangi-march-giveaway-2013.html#_

Anonymous said...

I visіted multіple sites except thе audio feature for audio songs рresent аt thіs
web ρage is actuаllу marvеlouѕ.


Here is my sіtе - simply click the following site