May 3, 2013

Dora, The Explorer

Hai semua,

Pagi-pagi ini layan cerita cartoon lah kan? hehehe, sambil-sambil masak kat dapur.,

Siapa tak pernah tengok cerita "Dora, The Explorer" ? Hah! ada ke, yang tak pernah tengok... hehe

Bagi tehaa , cerita ini sangat friendly. Knp?

kalau pernah tengok, mesti ada time.. dia ajak juga kita join.. contohnya :

Dora : Untuk teruskan perjalanan, kita mesti melompat.. mari sama-sama jerit 'jump!'

*TV pun senyap*

kan? Friendly kan? Hehehe..

Kalau yang tak pernah tengok pergi search kat Youtube. Mesti jumpa :)

Sampai Disini, Bye :)

2 comments:

Shakira Pathi said...

Anak sedara saya suka tengok cerita ni. Saya tak :p

TehaaNFM said...

Hehehe, saya pun tk lyn.. lyn ni pun sbb adik tgk.. so join sekaki ;)