December 25, 2013

Gelombang KPOP


Marilah kita bincangkan, apanya bahana KPOP ini?
tehaa pun salah seorang peminat KPOP *tutupMuka*

Nak dijadikan cerita, adik-adik tehaa yang berumur 9tahun dengan 10tahun. 
Boleh tahu satu persatu nama ahli kumpulan artis-artis korea. Kalau kumpulan macam 
A PINK, SISTAR itu memang diorang minat betullah. 

Bukan kata lagu sahaja dia hafal, setiap step tarian itu dia boleh hafal satu persatu-satu. *tepukdahi*

Bila suruh baca sifir 12, senyap mereka berdua.

Adik tehaa, angah.. ada simpan video diorang menari lagu Sistar-So Cool. Tengok video bawah ini, ini versi Sistar. Versi adik tehaa itu, tak sampai hati pulak nak tunjuk. Orang terdekat sahaja dapat tengok. maaf.



Family tehaa, semuanya perempuan. so adik-adik tehaa ini berangan yang diorang nak jadi secantik mereka. Aihh.. ahli kumpulan SISTAR dengan A PINK., kan cantik-cantik semua. *beranganJeLebih*

Kalau kumpulan lelaki, tehaa selalu nampak diorang layan lagu dari EXO-GROWL. 

Tehaa minat, minat lah juga. BIG BANG, 2PM, LEESSANG .kalau kumpulan perempuan SISTAR, CRAYON POP, 2NE1. tapi rasanya tidaklah sehingga hafal step tarian macam adik-adik tehaa.. banyak lagi benda nak di hafal . hahaha


So, Anda minat KPOP? share sikit.


See you next post!xoxo

3 comments:

Sheqynne Hotloverzs said...

budak 2 sekarang macam tu la.. sheqynne plak baru berminat dengan kpop ni.. huhuhu

TehaaNFM said...

@Sheqynne Hotloverzshehehe.. minat biasa2 tkpe lagi. hehe

Aida Adnan said...

hahaha...biasa la budak2 sekarang ni...cepat betul dioarang menhafal...
kita yg terlebih dulu minat kpop pun kalah...haha
saya minat band LEDApple...heehee