September 7, 2014

TEMPAHAN DESIGN DESKTOP(WALLPAPER) LAPTOP.

Hai, Assalammualaikum...


Gambar atas ini adalah DESKTOP WALLPAPER tehaa. Letak satu gambar then tak boleh dah letak gambar family atau kawan-kawan. Letak gambar sendiri je mampu. Lepas itu, apps yang kita ada atau memang ada.. contoh computer, dustbin, etc. BERSEPAH!

Rimaskan?

So, sekarang tehaa nak buka tempahan untuk edit DESKTOP WALLPAPER anda. Seronok kan? SILA LIHAT GAMBAR BAWAH .....




See~
Sangat kemas semua apps bila tersusun begini boleh juga masukkan gambar family, rakan-rakan dan juga gambar anda sendiri. Maaf, sebenarnya bunga-bunga itu gambar family tehaa.. sorry. hihi

Setelah ditambah tolak bahagi darab segala masa dan tempoh masa yang akan digunakan. 

HARGANYA : RM20-RM50 (based on design)

Murah kan?

SYARAT-SYARAT NAK TEMPAH? 

   1. Urusan melalui email sahaja nfahtehaa@gmail.com
   2. Hantarkan :
  • NAMA, NO TELEFON DAN LINK BLOG ANDA.
    **for advance FB or INSTA.
  • WARNA PILIHAN, LAKARAN DESIGN, GAMBAR ATAU LAIN-LAIN. 
    **Lakaran design anda SANGAT DIGALAKKAN (nak letak apa,dimana,etc..)
  • Size screen laptop anda. Sila check di SCREEN RESOLUTION.
    3. Tempahan akan siap dalam masa 2-3 hari.
    4. Pembayaran perlu dibuat melalui BANK-IN (BANK ISLAM DAN BSN) sahaja.
   

RISAU KALAU TAKUT ANDA TAK CHECK EMAIL?
JANGAN RISAU sebab tehaa akan mesej anda untuk suruh anda check ur email.. sebab itu tehaa minta no telefon.

Settle kan? 

FIRST COME, FIRST SERVE. 
Ok. see u next post, bye~
 photo signature_zpsda3435b3.png

6 comments:

siti zawiah said...

cantik.. :)

Tehaa NFM said...

@siti zawiahterima kasih :)

nila anggraini said...

cantik dan menarik..
jemput blogwalking
http://bit.ly/1q1XIQ1

Nadratul Syazwana said...

Pehh style gila ah Tehaa. Tak pernah terfikir plak dekstop lawa gila camni haha

Tehaa NFM said...

@nila anggrainiterima kasih.

Tehaa NFM said...

@Nadratul Syazwanalepas ni boleh lah try.. hihih