August 15, 2014

TERLEBIH CONFIDENT.

Hai, Assalammualaikum...

Ceritanya begini, semalam sibuklah mengisi borang-borang yang bakal di hantar ke Head Of Program (HOP) unisel bila mulanya semester baru. Borang itu sebenarnya adalah borang untuk graduation/convo.

So, tengah isi tetiba ada 1 page ini.. takde pula dia tulis "OFFICE ONLY". confiuslah kan.. so tehaa decide nak tanya senior. Korang baca whatsapp(ws) bawah ini....


Alkisah, tersangatlah confiden masa menaip ws tersebut. Disebabkan button ENTER di setting-kan sebagai SEND. jadi taip, send, taip, send. Selesai puas taip then send. Tehaa baca balik dari awal.

Ya Allah, malunya. teruknya lahai BI aku, rojak habis -.- 

Ok. malu sangat ok. malu sangat.. rasa macam taknak jumpa atau terserempak dengan senior ini (hanya sebab malu je). But, bila cerita kat senior yang sorang lagi, dia sempoi.. layan je BI aku teruk ni. Dia kata at least ada effort. tapi cuba kalau taip BI, semua taip BI. ermmm.. blog aku pun rojakkan? emm.. baiklah saya cuba :D

apapun, ehem ehem *batuk sopan* TEHAA DAH SEMESTER AKHIR!!! :)

Ok. see you next post.bye~
 photo signature_zpsda3435b3.png

7 comments:

siti zawiah said...

selalu jugak guna bahasa rojak ni..hehe

Mila Hilas said...

tahniah menang

http://jindrisska.blogspot.com/2014/08/pemenang-giveaway-harry-potter-by.html

Siti Aisya Ibrahim said...

jgn lupe tengok sini tau... I got surprise for u.... jeng jeng jeng
KLIK

Yun Sing said...

Haha.. takpe.. ada geng.. xD Geng rojak =,=

Tehaa NFM said...

@Mila Hilas tq :D

Tehaa NFM said...

@Siti Aisya Ibrahim yeaah!! tq sis :)

Tehaa NFM said...

@Yun Singsepp sikit!