August 12, 2014

DULU ATAU KINI?

Hai. Assalammualaikum..

Beberapa hari dah kan, tak meng-update blog ini. Sorry ye.. sebab tehaa tak berapa sihat sekarang ini. Badan bila malam saja panas. Perut je asyik memulas. Orang kata biasalah musim sekarang ini, lebih-lebih lagi baru lepas raya ini. Macam-macam disumbatnya. emmm..

Dahulu..
Pastinya zaman persekolahan, in fact ramai yang bila lalui peringkat itu akan kata "bila nak habis sekolah ini, bosanlah, dan bla bla bla..." membebel kononya tak seronok waktu ini, termasuklah tehaa. Lebih-lebih lagi lepas kantoi sebab ponteng kelas *jangan tiru sikap ini* 

Kini..
Rindunya zaman persekolahan. Kalau difikirkan dahulu, hanya pergi dan balik dari sekolah. simple cuma kerja sekolah yang perlu difikirkan. Tapi sekarang, even tak habis study lagi.. dok fikir. esok nak buat apa? nanti habis ini, nak kerja apa? kalau boleh, nak study jee. huh! tapi penat woooo study ini. 

Kalau yang ambil bidang photography, design.. itu mungkin sedikit keseronokan. Sebab boleh berjalan mencari idea. Tehaa bidang business law, ekonomi, akaun.. perhh! kadang-kadang nak termuntah semuanya balik! 

Apa pendapat korang pula? 
sekarang atau dahulu kala?

Ok. see you next post.bye ~
 photo signature_zpsda3435b3.png

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

syafakallah

Tehaa NFM said...

@Khai♥Rin : aniestq. btw saya perempuan :D syafakillah im think suitable :D

siti zawiah said...

sabar je lah..