August 5, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!

Hai, Assalammualaikum,


Pagi ini, tehaa nak join Giveaway dahulu. Giveaway dari Blog JINDRISSKA.. tapi sebelum itu just for information Blogger Siti, tehaa dah jadi follower twitter yang ke-12 (@TehaaNFM) dan follower blog yang ke-55.


So, apa yang best sangat dengan blog JINDRISSKA ini?
MESTILAH TRAVELOGnya! Jealous, seronoknya dapat pusing-pusing London. huh! Tehaa punya impian sehinggakan sanggup nak jadi BACKPACKER. Mohon blogger Siti kemaskini link di pages TRAVELOG.. sebab senang nak klik, tehaa puas cari di Post List.. semua dibukanya (january, feb, march, april.......) 


dan akhirnya.. jumpa satu link! KLIK THIS LINK TO READ, Ok! So much jealous. Kalau tehaa sampai sana, boleh tak bawa tehaa pusing-pusing? hahaha *tahun bila nak sampai agaknya* 


Tehaa ini adalah orang yang sangat suka melawat tempat orang. In Fact, kalau dalam Malaysia pun tehaa punya teruja lain macam.. seriously! Contohnya, Langkawi.. tehaa dah pergi 2x, tapi bila ada yang mengajak lagi. Confirm nak pergi lagi. Lagi satu, tehaa jenis suka pergi tempat orang sebab setiap tempat ada sejarah tersendiri.So tehaa nak tahu kenapa? bagaimana? semuanyalahh! 

Pernah sekali itu, tehaa tanya kepada tuan yang bawa kami pusing tasik di Langkawi. Habis semua soalan ditanya.. sampai ayah tehaa cakap "kau ini along, pergi lawatan sambil belajar ke?" hahahaha

Macam panjang je entri ini. Maaf, kalau dah menaip susah nak stop. Akhir kata dari saya, sila cepat-cepat taip entri travelog anda untuk menjadi inspirasi saya untuk mengumpul duit dan travel.


LINK GIVEAWAY! 
GOOD LUCK SEMUA :)
Ok.see you next post.bye.
 photo signature_zpsda3435b3.png

15 comments:

Oh Fiona said...

Good luck^^, Dari segmen yang sama : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Siti Aisya Ibrahim said...

wahh teha...terima kasih bagi teguran ikhlas dekat kite, terharu...insyaallah kite cube cari mase menulis travelog nye ye... suke teha222! :D

Sally Samsaiman said...

best of luck then! hahahaha...traveling ni mmg best gila kot!

Tehaa NFM said...

@Siti Aisya Ibrahimyeahh! :)

Tehaa NFM said...

@Sally Samsaimantersangatlah best :D

Fadzi Razak said...

Good luck daripada follower 1813

http://fadzirazak.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Muhammad Khudri said...

Good Luck
singgah dari segmen yg sama

http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Alynn Azman said...

Assalammualaikum ..singgah dr GA yg sama ..follow #1819 :)

http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Siti Aisya Ibrahim said...

saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

kenny977world said...

Singgah dari GA yang sama...
http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Farrah MF said...

Akak dtg berkunjung dari segmen yg sama.
Jemput Singgah --> From FAMF Tower

budak said...

Good luck and all the best :)
Singgah dari segmen yang sama.

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Nor Azua said...

saya singgah dan follow

www.norazua10.blogspot.com

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html