June 18, 2012

18/06 --> Tarikh Istimewa ;)





Hey! 
18/06/2012 genaplah umurku 20 tahun, Cewah!. hah! hari ini, habis wall facebook aku di serang oleh kawan-kawan tehaa untuk wish my birthday :D *Terharunya~*

Terima kasih kawan-kawan sebab rajinkan diri untuk taip "HB" dekat wall tehaa hari ini.Confirm tehaa juga akan merajinkan diri untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua. Nak cerita apa ye, sempena hari jadi tehaa hari ini? 

Ok! ada idea, tehaa nak bagi tahu jumlah kawan-kawan tehaa dalam laman sesawang ini ye?mengikut semua akaun yang tehaa ada, amacam? hehe :D


ni semua pada tarikh 18/06/2012 ye? :)

BLOG : 1- TehaaNFM [Blogspot] : Followers= 1320 orang

           2- Karya TehaaNFM : Followers= 71 orang


FACEBOOK : 1- Fahtehaa Maarif : Friend's= 1,100 orang.
                                              : Public Subscribers= 107 orang.

                   2- Cik Fatin(TehaaII) : Friend's= 53 orang.
                                                   Public Subscribers= 9 orang.

                   3- FanPage's : 571 Likes

TWITTER : @TehaaNFM : Followers= 117 orang.

FORMSPRING : TehaaNFM : Followers= 97 orang.

Google +(baru) : Fatin Fahtehaa = No one 

---------------------------------

Hah! nampak tak? saya tak glamour macam Lyssa. Yang google + tu tehaa baru buat, sebab nak create Fb  Cik Fatin(TehaaII) tehaa buat email baru guna gmail. Tapi alih-alih dia bagi sekali dengan google + tu.

Actually tak berapa faham sangat nak guna. Tapi tehaa cuba guna slow-slow :D

Kalau sesiapa nak add fb tehaa, boleh add Cik Fatin(TehaaII) confirm tehaa approve.. Kalau yang lagi satu tu memang tidak di alu-alukan, penat dah nak approve banyak-2.--> Pemalas nieyh! <--

Ok. Sekarang kita alih pula, barang apa yang tehaa impikan dan tak dapat-dapat lagi?

1- Nikon - memang dah lama idamkan ia :D

itu sahaja. Tehaa memang tunggu saja ni.. ermmm siapalah nak bagi FREE..hehe :D
Btw, kalau boleh nak beli sendiri guna duit blogging ini. Barulah PUAS!! betul tak? Rasa berbaloi sangat kalau dapat income dari blogging dan beli pakai duit sendiri.

Itu sahaja tehaa nak kongsi hari ini.
Kepada yang menyambut hari jadi pada hari ini (18/06) Tehaa Ucapkan selamat hari jadi dan semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki.. Amin~

kbai.

TERBAIK MINGGU INI!

hadiah menarik menanti Sokonglah mereka DISINI!!

GAJAH DAN Celcom = BIAR BETUL!

Perfume untuk anda = TERBAIK!!

4 comments:

Cik Adieb said...

Sanah helwah Teha :)

TehaaNFM said...

@Cik Adieb apa tu? hehe :) selamat hr jd eik? tq :D

Cik Rongoks said...

happy befday ! ^_________^

TehaaNFM said...

@Cik Rongokstenkiu :D