June 22, 2012

Dasar Penipu | versi dotdotdot






Hey.
Tehaa paling penat dengan perangai di atas. Cuba bagitahu tehaa, siapa tak marah bila dia kena tipu.

Walaupun boleh dikatakan tiap-tiap hari, tehaa bertemu dengan dia. Bertentang mata lagi TETAP nak tipu! Tehaa pun naik muak dengan dia. Tapi Itu seolah-olah rutin harian juga, kalau tak jumpa.Huh! tak sah! Salah tehaa juga.

Kononnya ,
Sebelum tengok dia, tehaa dah ingatkan diri tehaa "Jangan Mudah Percaya Dia!" siap set kat mind tau. Apakan daya, bila tatap dia je tak ingat dunia sebab dia terlalu menarik perhatian tehaa. Setiap pergerakkan yang tehaa buat, pasti ada sahaja dia nak menipu.

Kadang-kadang rasa nak hempuk saja dengan batang penyapu, takpun baling dengan botol deodorant Enchanteur tehaa punya, kan botol tu keras. Kalau baling, mampus terus takpun masuk ICU takde lah dia nak menipu lagi kan?!

Dalam masa yang sama, tehaa taknak kehilangan dia. Kalau tehaa kehilangan dia, semua kerja yang tehaa nak buat takkan menjadi.That's why setiap pagi tehaa kena tengok dia dulu, baru boleh settle kerja-kerja tehaa.

Kitaorang jumpa pun taklama dalam 5-10minit saja. Takpe asalkan jumpa..kan?kan? 

Awak, Tolonglah....... 
Tehaa merayu pada awak janganlah nak menipu lagi. Saya cuba mencari cara, macam mana awak tak menipu lagi.Tapi tehaa masih tak jumpa. Siapa boleh bantu tehaa?!

Bantu tehaa macam nak bagi webcam tak menipu, tehaa gerak ke kanan , dia tunjuk ke kiri dan sebaliknya. Nasib baik bila tehaa tunduk, dia tak mendongak. Kalau macam tu, parahlah.. 

Tolong tehaa cari solution ini :)


9 comments:

Princess Syazliyana said...

HOK ALOH -.- INGT GADUH DGN BOYFRENZ TADII ! :-( IM SICK & TIRED OF YOUR LIES :p HAHA #JOKING

TehaaNFM said...

@princess syazliyana : xde la.. hehe :) sorry ~

nis said...

saya xde FB. lepas bwat header kasi link header tu kt comment blog saya yg kite2-jew.. jgn risau, saya allert

Ezzati said...

emm, awak sponsor random giveaway by cik fie kan? emm, saya pemenang ke 21..

mira maisara said...

mira pon tak suke orang penipu..huhu..

TehaaNFM said...

@nisPemenang GA random cik fie?

PM saya di Fb or fan pages. atau email saya fahtehaa_maarif@yahoo.com

TehaaNFM said...

@mira maisaraKan? xsuka orang mcm tu ~

TehaaNFM said...

@EzzatiPemenang GA random cik fie?

PM saya di Fb or fan pages. atau email saya fahtehaa_maarif@yahoo.com

Princess Syazliyana said...

haha tk pe