March 2, 2012

ANNAQIA blogger | Review





Tuan punya blog cakap, kelebihan blognya adalah :

  1. Blog ini akan diupdate dengan menggunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. 
  2. Saya akan memastikan ada jugak di antara my blog post yang berguna untuk pembaca seperti book review and etc. 
Yes! memang tehaa suka sangat dengan entri-entrinya, misalya beberapa entri yang tehaa dapat :

  1. Merisik?? - Bagi tehaa entri ini, sangat memuaskan! Semua point ada. Link, Status dan yang paling penting invitation..HAHA :D
  2. Hidup Berasrama - BEST! Sekolah apa ye? sester ye? KENAPA sester? cer ciite..hehe :D
  3. Ber-yutube saja  - Tarik, Masuk, Lekat ye?hihi
  4. No rokok!! - YES! tak suka ASAP rokok, BUSUK!!
  5. Duniawi - Betul tu, kalau kita tengok orang mesti nak mcm itu juga..hihi

See.. 
Kalau anda nak tengok entri terpilih., Anda klik  itu. Ok :D

Anda takkan rugi kalau terjah atau follownya.

*Nak follow Klik GAMBAR!







5 comments:

anNaqia said...

Thank you Cik Teha! really appreciate it. :)

TehaaNFM said...

@anNaqia your welcome dear :)

Sam Banjamin said...

beruntung la tuan punya blog...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/wajah-2012.html

harap sudi2 lah menjenguk kembali... komen la seadanya... mengharap sokongan rakan2 lain..

zul a.k.a sam banjamin
(founder of gerila penulisan kreatif)

anNaqia said...

TehaaNFM kite bace balik ape yang ditulis. ohoi, macam mak cik kepoh pn ade jgk cara tulisan tu. hihi.
1) that's y, fb medium termudah utk invite org
2) SESTER - SEkolah menengah Sains kuala TERengganu
3) tarik masuk lekat. haha.ni inspired drpd iklan oreo kot.:P
4) yes! *high-five*
5) itulah manusia. :)

TehaaNFM said...

@anNaqia HAHA :D
thanxs jawab soalan :)