March 6, 2012

Mesin melihat masa depan





Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,

Mesin melihat masa depan? Ada ke!

Doraemon, doraemon ada tak mesin melihat masa depan? cepatlah tolong saya - merengek macam nobita.

Andaikan doraemon itu wujud...................................
Akan tehaa bertanyakan apa keputusan STPM?
Akan tehaa bertanyakan siapa bakal suamiku?
Akan tehaa bertanyakan berapa anak akan aku miliki?

TAPI masalahnya, doraemon TIADA dan TIDAK PERNAH WUJUD!! Jangan sesekali anda percaya dengan itu karton doraemon, tengok boleh okeyh! :D



Tehaa hanya mampu berserah kepada Allah S.W.T untuk segalanya, semua pertanyaan tehaa akan terjawab bila sampai waktunya.Sememangnya semuanya telah ditulis sejak tehaa azali lagi.

Kejayaan pasti ada dimana-mana walaupun tehaa mengharap sangat dapat sambung study dengan result STPM tehaa yang akan keluar pada esok hari(07/03/2012). Debaran semakin berdebarlah! taktahu nak buat apa.

Orang kata apa :
Makan punya selera, mandi confirm basah kuyup, tidur selena-lenanya.
Duduk memang tak senang duduk! Takut confirm ada..Rasa macam tak ambil sahaja result esok! 


Ayah cakap kalau taknak ambil result buat apa duduk exam hari itu? baik takyah datang -,-"
Memang betul kata ayah, tapi untuk hadapinya.. itu sangat menakutkan tehaa~

Nak ambil ke taknak result esok? atau tangguh satu hari lagi baru ambil.. argghh!! confius ~


6 comments:

eqa sulaika said...

ambil lah result nya....
pnt kamu jwb x kn x nk tngok hasilnya...moga kamu cemerlang...amin~

Ayumi Comot said...

Gud luck syg...esok ek? doa manyak2..biar ape pun resultnye, yakinla Teha dah buat yg terbaek..:)

TehaaNFM said...

@eqa sulaika Amin!! tenkiu utk doanya :)

TehaaNFM said...

@Ayumi Comot yes esok! :)

HajarTrololol :3 said...

Semoga berjaya dunia akhirat :> Insya Allah ^^,

TehaaNFM said...

@HajarTrololol :3tq :D