March 11, 2012

Mencari partner GA


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,

Apa yang teringin TAPI malas tu?
Kalau penyakit malas datang memang tak jadi apa larh kan? betul tak! Memang itu lumrah, kalau penyakit malas datang semua kerja yang di buat akan tertangguh kan..?hehe

Tehaa teringin nak buat GA actually, tapi malas pula rasanya..
tehaa rasa kali ini kalau nak buat GA tehaa nak cari partner! Partner untuk buat GA sekali.Siapa nak jadi partner tehaa ye?Tehaa serius ini..*ceh! ada ke?*

Partner terhad untuk seorang sahaja larh! kalau 3 orang pening pula peserta GA nanti..kan? Just seorang cukup. Syarat? tak payah takutla.. cuma
-> Seorang yang serius 
-> Ada blog dan fan pages sendiri 
-> Takperlu ada visitor yang tinggi(kalau ada lebih baik) 
-> Rajin update dari masa ke semasa 
-> Tak terlalu demand 
-> Senang berkerjasama
So, kalau anda ada kreteria di atas sila laporkan diri di ruang komen bawah ini. Letakkan NAMA BLOG, URL FACEBOOK, URL FAN PAGES.

 Tehaa sendiri akan cari anda atau anda boleh mesej tehaa terus ke Facebook: Fahtehaa Maarif.


Nama GA, Syarat GA, Tarikh GA akan dibincangkan kemudian :)


*Ni untuk partner ye? Bukan untuk sponsor*
---------------------------------------------------------------------
UPDATE :
#1 Partner just update sahaja larh.. kalau partner nak sponsor sekali tak kesah, ia terpulang :)



#2 Ruang partner telah diisi. Tenkiu :)









8 comments:

AMNA said...

Ape kerja partner tu eh? kena sponsor jugak ke? :)

TehaaNFM said...

@AMNA update saje larh. Sponsor? terpulang :)

AMNA said...

@TehaaNFM nak.. tapi takde fanpage ==

TehaaNFM said...

@AMNAtak kesah, tapi klu nak bole buat :) pe2 hal mcg di fb saya ye?

AMNA said...

inbox kat fb eh~

TehaaNFM said...

@AMNA ok nanti tehaa mcg

Are-Tien said...

saye nak jadi partner boleh,,hihihi
http://are-tienlikepink.blogspot.com/
http://www.facebook.com/aretienlikepink
http://www.facebook.com/pages/Are-tienlikepink/205711849471920

TehaaNFM said...

@Are-Tien Tehaa da mcg :)