May 6, 2012

Nak Sponsor dari TehaaNFM? | Baca Dulu




Hey :)
Ok! Entri khas untuk sesiapa yang rasa nak tehaa menjadi sponsor. Tehaa ini taklah pandai sangat untuk edit mengedit, tak kaya sangat nak sponsor barangan yang besar-besar. 

Kalau nak tengok gambar-gambar yang tehaa edit, boleh klik sahaja --> PHOTOALBUM.So anda boleh larh buat keputusan untuk ambil tehaa sebagai sponsor tehaa atau tidak.

Kelebihan untuk anda ;
  • Tehaa akan letakkan entri Giveaway/Segmen/Contest di sidebar sepanjang ia dijalankan.
  • Kemungkinan tehaa akan tambah, hadiah selain hadiah yang penganjur pilih.(Tak Semua)

Kenapa itu adalah satu kelebihan?
Sebab sesiapa yang masuk ke blog tehaa, akan terbaca itu.Sekiranya mereka berminat, meraka akan klik pada Giveaway/Segmen/Contest anda dan terus ke entri anda. Kelebihan kedua, boleh tambahkan hadiah untuk Giveaway/Segmen/Contest anda.

Ini bukan sahaja meramaikan penyertaan Giveaway/Segmen/Contest tetapi secara tidak langsung akan menaikkan trafik blog anda juga :)

Tetapi masih mempunyai syarat.

Syaratnya adalah :
  • Semua blogger yang berada di Malaysia sahaja(walaupun trafik yang tak tinggi)
  • Hadiah BOLEH dipilih (Berdasarkan senarai dibawah)
  • Penganjur hanya boleh pilih MAKSIMUM 2 hadiah sahaja, melainkan hadiah berunsurkan blog.
  • Hadiah yang menggunakan penghantaran, pihak penganjur perlu MEMBAYAR postage.
  • Contest/segmen/Giveaway TIDAK MELEBIHI 2bulan
  • Siapa cepat dia dapat <-- Tak ambil ramai penganjur
  • Bagitahu bila mula-tamat dan update2 terkini yang berkaitan dgn pihak2 sponsor.
Senarai Barang boleh di sponsor ;
  1. Shawl
  2. Jam Tangan
  3. Wallet
  4. Topup RM5 (maxis/celcom/digi)
  5. Edit blog (denim only)
  6. Template designer
  7. Watermark
  8. lain2 edit
Mudah kan? Berminat untuk disponsor oleh pihak TehaaNFM? 
*Sila PM/Inbox di FanPages saya atau email di fahtehaa_maarif@yahoo.com

♥ Happy blogging semua ♥ 




7 comments:

//fatin.farhana said...

ingat nak buat GA .
ermm , tengok dulu laa .
kalau jadi nanti saya pm tehaa yee .

TehaaNFM said...

@//fatin.farhanaok ! no problem :)

CiK FizA said...

saya nak buat GA~ Tapi lambat lg. dlm bulan 9. Hee. Pas sy abs praktikal. Nak TehaaFM jd sponsor boley? ^^ Kalau apa2 nnt sy emel ye. :DD

TehaaNFM said...

@CiK FizANo problem dear, apa2 just emel je okey :D

HajarTrololol :3 said...

Takpayah sponsor, bagi saya ja ;p hew :3 *abaikan

Nor Quraishia said...

Sha sedang cari sponsor utk contest. Boleh sis jadi sponsor. Just tarikh jer belum pasti :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/09/mencari-sponsor.html

TehaaNFM said...

@Nor Quraishiainsyaallah