June 1, 2011

Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan

ermm , update lagi :)
Salam 1 blogger,.

yeaww !!, contest !!, yuk masuk reramai :)
contest nie dianjurkan oleh Rizwan Ewan !,
o,o ok tehaa followers baru dia , xsampai 1jam lagi :D


setiap contest pasti ada banner , kan? itu normal :)
nak tahu pe syarat-2 penyertaan lagi ?
errmm,,
sebab pew tehaa nak join?
ok, first !!, 
\
\
\


Tehaa nak tell all the world yang Aku(FAHTEHAA) dan dia(AIDA)
memang giler untuk menangkap gambar !!, + kami bff !~

sebab kedua 
//
//
//

nak bagitahu semua orang Aku(FAHTEHAA) dan Dia(AIMIEN)
hanya kawan !!, dan kami juga giler kamera ,
*xsalahkan kalau nak bergambar?*


itu sebab tehaa , tehaa join :)
anyway tehaa, tehaa xbuat karangan STPM kan?
sebab karangan BM STPM , 700word ouuuhh ,!,
lenguh tangan den , :)

ok, tag pada 
member lama , yang xde idea untuk mengupdate ,
pe kate koang join contest nie :)
ouuhh ,

yuk !, join ~,~

3 comments:

Rizwan Ewan said...

Assalamualaikum ~ pihak penganjur datang ke blog tehaa.. ;) trima ksih sudi join contest 2.. =) Good Luck Tehaa..

zaim mahfuz said...

wah last sekali gambar dengan pakwe ea hoho..nice picture...apa-apa pun komen kat sini lak ea

http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Fahtehaa said...

@zaim : BUKAN PAKWE LARH , hnye KAWAN !