June 13, 2011

"first giveaway by cik putih"




syarat-syaratnya:
  1. follow blog cik putih supaya korang senang nak dapat update tentang GA ni,tak nak follow pon tak pe tapi nanti susah cik putih nak contact korang.
  2. copy dan letak banner kat atas tu dalam blog korang dan linkkan balik kat entry ni
  3. buat entry ringkas (apa-ape je) ,tajuknya "first giveaway by cik putih"
  4.  kalau nak tag kawan-kawan lagi bagus la :)
  5. letak link kat komen, lagi senang kalau sertakan email or fasebuk page korang.
  6. submit sebelum 30 jun 2011 jam 6 petang 
 

MARI-2 memeriahkan giveaway cik putih nie ,
krna sekiranya lebih 100 org . hadiah akan di(+) !, suka.., suka,. suka !

ok , tehaa tag pada semua followers tehaa 
dan eh !kamu baca kan? KAMU diTAG jua ~!,

1 comment:

c i k p u t i h said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)