June 9, 2011

Da Best Memory Contest

join, join , contest !,
Salam 1blogger...,


hah !moh join contest atas niey :D

klik sini jela !

ok, nie tehaa punya gambar !


nape tehaa pilih gambar nie? sebab gambar nie adalah
The Best Memory tau !, kenapa? hah !, dok semua adik-2
akak tehaa nak bercerita !,

Pada suatu hari, sekolah kami mengadakan perarakan sempena
Maulidur Rasul !, Setiap kelas mesti wat satu sepanduk,
kitaorg dpt arahan terus fikir nak wat sepanduk sendiri !!,
make our self !,  then petang tue cari kayu xguna , bawa masuk sekolah !,
ketuk-2 dalam kelas then itu larh hasil nya !, xcaye , ??


nah !, tengok , nie setelah selesai siapkan ketuk-mengetuk !,
pasang kain lak , disebabkan kami 9 orang !, jadi bhagikan tugas :
3 org - ketuk-mengetuk n pasang kain ! 2 org - cucuk bunga manggar!
2 orang - buat tulisan !, 2 orrang lagi buat kerja ekonomi then kemas ! :)

so, hasilnya ini :


hah !, xcukup 9 orang sebab nie masa hari nak perarakan !,
member lagi sorang ada test jpj motor so xdpt join , sedih kn?
buat sesama !, lagi satu sedihnya , bila kitaorg trun jerx 
permarkahan untuk banner kitaorg xbole di kira !, sebab lambat !,
sadis sangat , member kelas sebelah xnk bgtau pun kat kitaorg , 
TAPI xpe, di mata kami , dan guru kelas kami 

KAMI ADALAH JUARA !!

kan kawan-2 :) dan ini adalah best moment semasa 
berada di dalam kehidupan seorang pelajar tingkatan 6 atas !
 bukan best moment bg saya jerx !, TAPI bg kawan G.O.Z jugak !!, 

tag :

poket pokemon : sori penganjur, byk sgt gmbr!,tp penganjur
 xde bgtau bpe linit gmbr kan?hehe

3 comments:

Ct Aja said...

wah mesti seronokkan, biarla tak jadi juara pun, tapi kenangan sepanjang aktiviti2 yang paling pentingkan, kenangan bersama kwn2....JUARA sebab berjaya bersatu padu...

Thanx join k, G.luck...

tehaa said...

betul 2 betul :)

gadis melayu said...

good luck..^_^

jom join
31-7 Birthday Giveaway