August 25, 2011

Radio Internet | Fortune Fm


Ha? kamu pernah dengar tak, nama radio internet tue? Actually,secara Jujur tehaa nak bagitahu, tehaa baru jerx kenal radio internet tue dari kawan tehaa.

mybe ada orang dah kenal lama, TAPI xsalah kalau tehaa nak sharing kepada yang tidak kenal lagi, kan?kan? :)

Ok, jom tehaa perkenalkan kepada anda makluman tentang radio internet ini ;

Nama : Fortune Fm

Diasaskan oleh : OKU Penglihatan

Dibantu oleh : Beberapa Orang Normal

Konti Utama : Brickfields, Kuala Lumpur

Senarai DJ : - Dj Ferdie (CEO)
                  - Dj Abam 
                  - Dj Jem
                  - Dj Ika
                  - Dj Macan
                  - Dj Pen
                  - Dj Hunter
                  - Dj Aril

Laman Sesawang : Facebook : LIKE tau ! 
                           Blogspot   : FOLLOW larh !

Saluran dengar : Di Facebook atau Di blog

Banner :


FYI, 
radio nie boleh buat permintaan lagu tau ! semalam tehaa dapat 
dengar lagu AKIM . haha :D *obses giler dgn LAGU nie*

Thanxs Fortune Fm ~
-----------------------------------------------------------------------------------

itu jerx yang tehaa tahu, serba sedikit dapat info dari kawan tingtong
saya , Dj Aril . HEHE :p

Thanxs Dj Aril ~

2 comments:

Mohd Izzar said...

wah, di asaskn oleh org oku..terbaik!!

Fahtehaa said...

Izzar | yew, MEMANG terbaik!