August 22, 2011

Wordless Monday | father getting sick

Heyp peeps ! Salam 1 blogger..


Ini terjadi pagi tadi, ayah tehaa tetiba rasa nak pitam !
and dia terus baring, sakit tekak tehaa jerit suh ayah
bagun TAPI still dia kata dia xle buka mata,
kepala berpusing ~

Masa tue, hanya mengharapkan jiran-jiran jerw
sebab dah xde sape-2 boleh tolong !
tehaa dan adik tehaa pun harap ada lesen motor jerx.

hanya TUHAN jerx tahu perasaan tehaa ~

adik tehaa dah menangis-nangis , 
tehaa marah diorang , sbb tehaa tahu ayah TAK APA-APA !
ayah kuat ! so , tehaa xperlu takut ~

apabila ambulans datang , ibu tehaa follow ambulans.
tehaa follow dari belakang jerx, naik kereta jiran tehaa.
sampai sana, tengok jam dah 7pagi, mak tehaa terus tanya
"Along kan exam?"

tehaa terus call cikgu tehaa , and cakap tehaa tak dapat 
ambik paper hari ini, sebab ada emergency. 
seriously, lepastu tehaa dah xfikir pasal paper !
TAWAKAL jerx., 

walaupun tehaa taw kemungkinan 
gagal subjek tue sangat tinggi ~

and NOW ayah tehaa dah okeyh :D

tehaa nak berterima kasih yang xterhingga kpd 
JIRAN-JIRAN tehaa , ILY :)

 maaf kpd kawankawan G.O.Z tehaa, 
sbb xinform yg tehaa xgi sekolah pagi tadi ~
and tehaa doakan korang CEMERLANG dlm Frist Trial nie !

p/s: maaf wordless terlalu panjang !

5 comments:

Cik Siti Aziz said...

alhamdulillah

Alfi Ramadhani said...

Alhamdulillah.. best ada jiran2 mcm tu.. :)

amalina baharuddin said...

:)
smoga ayh teha cpt smbuh k ..

Nur Fatihah Amira said...

alhamdulillah . sabar k :)

Fahtehaa said...

Cik Siti | :)

Alfi | :) mmg best !

Amalina | Amin ~

Fatihah | insyaallah :)